Mobiele wanden voor thuis

Wilt u de voorkamer kunnen afsluiten zodat u rustig met uw gasten kunt natafelen terwijl de kinderen samen gamen of televisie kijken? Met een mobiele wand creëert u de flexibele omgeving waarin alles kan: ontspannen, socializen en werken. BREEDVELD realiseert.

‘Thuis meer focus
hebben voor klanten’

Gebruikers van deze wand zochten naar een functionele en esthetische oplossing voor de scheiding tussen thuis werken en ontspannen. Deze paneelwand -uitgevoerd in leer- is gemakkelijk te openen en sluiten, is sterk geluiddempend en past perfect in het bestaande interieur.

Vrijstaand huis

Projectgegevens

  • Scheiding kamer en eetkamer.
  • Bijzonder: Afwerking in leer.
  • Neem vrijblijvend contact op voor een richtprijs op maat.
Mobiele schuifwand woonkamer

Scheidingswand woonkamer

De eigenaren van deze scheidingswand in de woonkamer genieten nog elke dag van deze oplossing. Terwijl de kinderen in een rustige omgeving hun huiswerk maken en daarna ontspannen, focussen de ouders zich aan de andere zijde van de wand op hun werk terwijl ze waar nodig hun kinderen de helpende hand kunnen bieden.

Hoekhuis

Projectgegevens

Overdag een atelier

Onze BREEDVELD schuifwand is een slimme oplossing, waarbij het dagelijkse comfort naadloos samenvloeit met artistieke passie. Pas de ruimte aan naar behoeften en geef het huis een uniek karakter.

Appartement

Projectgegevens

  • Scheiding kamer en atelier
  • Bijzonder: Ramen in schuifwand
  • Neem vrijblijvend contact op voor een richtprijs op maat.

Bouwkundige constructies

Inventarisatie & productie

U ontvangt op basis van uw wensen een voorstel op maat. Na goedkeuring kan uw wand zeer snel worden geproduceerd.

Planning & montage

Op de met u afgesproken montagedag(en) voeren we de benodigde bouwkundige werkzaamheden uit en installeren we uw wand.

Uitleg & gebruik

De oplevering! Na een korte uitleg weet u precies hoe de wand moeiteloos en snel door één persoon kan worden bediend.

Uw ruimte ook in één dag multifunctioneel?

Scheidingswand inspiratie

Of je nu een open indeling wilt behouden, extra privacy nodig hebt of gewoon een interessant designelement wilt toevoegen, er zijn talloze mogelijkheden om een scheidingswand te realiseren die bij jouw stijl en behoeften past. Laat je inspireren!

Informatie of prijsindicatie aanvragen

Een scheidingswand wordt zoals het woord ‘scheiding’ al aangeeft, gebruikt om bepaalde ruimtes af te scheiden. Scheidingswanden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn uitermate geschikt voor thuis, scholen, bedrijven, horeca en andere instellingen! Ontdek de mobiele wand die bij u past door meer informatie of een prijsindicatie aan te vragen.