Wat klanten zeggen

Wij werken voor kleine, middelgrote en grote organisaties in diverse branches. Op deze pagina vind je verschillende organisaties aan het woord die samen met ons voor resultaat zijn gegaan! Onze expertise is het produceren en monteren van kwalitatieve mobiele wanden gericht op gebruikersgemak en duurzaamheid.

Google reviews Breedveld
Klant aan het woord

Futura College in Woerden

Refajah kerk - Groningen

“Onze kerk was nodig aan verbouwing toe. En omdat het gebouw relatief klein is, waren slimme oplossingen een vereiste. Breedveld adviseerde de bouwcommissie te kiezen voor geluidsisolerende schuifwanden met grote glasopeningen voor een transparant karakter. De geluidsdichte schuifwanden zijn de grootste aanwinst van deze verbouwing.”

Ook andere geloofsinstellingen maken gebruik van onze mobiele wanden

Werkbegeleider - Volker Infra

“Wij zijn erg tevreden over de prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”

Ook andere bedrijven maken gebruik van onze mobiele wanden

Team van CBS de Bron

“De omvangrijke teamkamer, ook wel gebruikt als ontvangstkamer voor ouders, is in 2016 voorzien van een mobiel wandsysteem. Wanneer er in verband met de toename van het aantal leerlingen meer capaciteit gewenst is, realiseert men met het mobiele systeem in een handomdraai een kleinere teamkamer én een extra klaslokaal.”

Ook andere scholen maken gebruik van onze mobiele wanden

Città Romana

“Via onze aannemer hebben wij onlangs besloten om een schuifwand te laten plaatsen in het restaurant van ons Citta Romana resort. BREEDVELD zorgde voor een vlekkeloze en snelle plaatsing van de schuifwand. Wij danken hen voor de snelle, nette service en het geweldige eindresultaat!”

Ook andere horecabedrijven maken gebruik van onze mobiele wanden