Mobiele paneelwanden

Een mobiele paneelwand is een ogenschijnlijk vaste wand die eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Losse sandwichpanelen rollen via een bovengeleidingsrail naar de gewenste positie. Een telescopisch afdichtingsmechaniek zorgt voor de (akoestische) afdichting. Paneelwanden zijn geheel naar wens samen te stellen met bijvoorbeeld ramen, deuren en diverse opstelmogelijkheden.

P110 & P90

De paneelwanden van BREEDVELD zijn er in twee typen: de P110 en de P90. De verschillen komen tot uiting in de zichtbare of onzichtbare mes- en groefverbindingen en in de dikte van de panelen. De onzichtbare verschillen zitten in de dikte van de afwerkplaat, isolatie en afdichtingsrubbers. Qua specificaties gaat de P110 verder waar de P90 stopt. Hiermee doelen we op de mogelijkheden in hoogtes, geluidsisolerende waarden, afwerkingen en robuustheid.

Breedveld wand typ ca.P110

Type P110
De P110 kenmerkt zich door de verdekte kaderprofilering (in gesloten toestand niet zichtbaar), 18 mm beplating, een dikte van ca. 110 mm en meer mogelijkheden qua geluidsreductie, hoogte en afwerkingen.

Type P90
De BREEDVELD paneelwand P90 kenmerkt zich door een omliggend kaderprofiel, 10 mm beplating en een paneeldikte van 90 mm. Leverbaar t/m 46 dB (les-/vergaderkwaliteit) met vele (glas) opties.

Bekijk alle opties en mogelijkheden

In onze brochure leest u alles over de mogelijkheden wat betreft de panelen, het weren van geluid, de parkeerstanden van de wanden, enzovoort. Gebruik onze bestekservice voor de juiste beschrijving van onze producten in uw bestek.

Impressies

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Na installatie

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O