Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

BREEDVELD Mobiele Paneelwanden

Wat is een mobiele paneelwand?  
Een mobiele paneelwand is een eenvoudig te verplaatsen wand. De ogenschijnlijk vaste wand kan dankzij een modulaire opbouw flexibel worden ingezet. Daardoor kunt u gemakkelijk één of meer ruimtes creëren. Iedere paneelwand kunt u aan de hand van bouwstenen geheel naar wens samenstellen. De losse panelen zijn op verschillende manieren te parkeren of op te bergen.

Dat met wandbouwstenen, loopdeur- en diverse parkeermogelijkheden een eindeloos spel tussen wanden en flexibele ruimtes ontstaat, illustreert onderstaande afbeelding (klik voor een vergroting).
 
  Download Brochure Breedveld mobiele paneelwanden
download brochure 
 
 
Paneelwanden P90 en P110
De mobiele paneelwanden van BREEDVELD zijn er in twee typen, de P90 en de P110. De verschillen komen tot uiting in de zichtbare- of onzichtbare mes- en groefverbindingen en in de dikte van de panelen. De onzichtbare verschillen zijn terug te vinden in de dikte van het spaanplaat en in de verschillende afdichtingrubbers. Qua specificaties gaat de P110 verder waar de P90 stopt. Hiermee doelen we op de mogelijkheden in hoogtes, geluidsisolerende waarden, afwerking en robuustheid.
 
 

Flexibel comfort en meer
Met de hoogwaardige paneelwanden van BREEDVELD haalt u niet alleen flexibel comfort in huis, maar ook een compleet nieuw perspectief op ruimte, lichtspel en esthetiek. En de mogelijkheden zijn legio. Niet alleen qua afwerkingen of combinaties met glas, maar ook als het gaat om opbergmogelijkheden in een nis of kast. Alle wanden worden tot in detail in-house voorbereid en geproduceerd. Laat u inspireren op onze impressie-pagina!

Met ons hypermoderne, computergestuurde machinepark bent u gegarandeerd van een perfect en duurzaam eindresultaat. Met exacte passingen. Alle vitale mechanismen die uw wanden mobiel maken (en houden) zijn van oerdegelijke kwaliteit. Het resultaat van jarenlange productinnovatie en opgebouwde knowhow. En een kwestie van teamwork! Van productie tot overdracht.  

BREEDVELD mobiele paneelwanden, van tekening tot montage: