Schuifwanden

Een schuifwand is een (groot) wandpaneel dat in één beweging open of dicht geschoven kan worden. Bewezen techniek en jarenlange ervaring zorgen voor de juiste afdichting met een soepele bediening.

S70, S90, S110, S110gl

Een BREEDVELD schuifwand verlaat onze fabriek pas wanneer deze moeiteloos schuift, past en functioneert. De BREEDVELD schuifwanden zijn er in vier typen, allen uitvoerbaar als hoekoplossing, in een kast of voor een wand schuivend. Hieronder staan verschillende uitvoeringen in diverse maatvoeringen beschreven. Voor de realisatie van de geluidsisolatiewaarden worden sleepstroken toegepast. Maar voor een extra akoestische afdichting en/of extra stabiliteit kunnen de wanden ook van telescopische onder- en bovenafdichtingen worden voorzien welke zowel handmatig als ook elektrisch kunnen worden aangedreven.

Type S70
De schuifwand S70 is op minimale dikte ontwikkeld. De uitvoering met aluminium frame voorkomt kromtrekken van de wand: een groot voordeel t.o.v. houtsandwichpanelen.

Type S70

Type S90
De S90 is de meest slanke schuifwand waarin ook extra akoestische afdichtingen, zoals telescopische boven- en onderafdichtingen kunnen worden geïntegreerd.

Type S90

Type S110
De bijzondere S110 heeft esthetisch, technisch en akoestisch gezien veruit de meeste mogelijkheden. Leverbaar in bijna elke uitstraling en tot wel 53 dB Rw geluidsisolerend.

Type S110

Type S110g(l)
De schuifwand S110gl is een doorontwikkeling van de schuifwand S110. Een extra sterk gelast frame maakt passe-partouts, bossingpanelen en (grote) glasopeningen mogelijk.

Type S110g(l)

Bekijk alle opties en mogelijkheden

Download onze brochure. Hier leest u alles over de mogelijkheden wat betreft het weren van geluid, mogelijke parkeerstanden van de wanden, diverse opties voor het verwerken van glas en vindt u informatie over materiaal en afwerkingen. Gebruik onze bestekservice voor de juiste beschrijving van onze producten in uw bestek.

Download brochure
Naar bestekservice

Impressies schuifwanden

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Meer impressies

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Paneelwanden

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Glaswanden

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Vouwwand
Vouwwanden

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Na installatie

Referenties

Reacties van onze klanten:

“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group

U kunt onze wanden onder andere vinden bij: