Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

BREEDVELD schuifwanden

Wat is een schuifwand?
Een schuifwand is een wand die in één beweging open of dicht geschoven kan worden. Hierdoor kunnen ruimtes of openingen tussen ruimtes eenvoudig worden afgesloten of juist geopend. Bij BREEDVELD heeft u de keuze uit diverse typen schuifwanden. In ons assortiment vindt u onder meer de schuifwand S70, S90 en S110. Onderstaande illustratie geeft een impressie van een greep uit de mogelijkheden en posities met de schuifwanden, inclusief combinaties, hoekopstellingen, etcetera.
 

Mobiel maatwerk in optima forma
De schuifwanden van BREEDVELD zijn het resultaat van jarenlange ervaring en productinnovatie. Het hoogwaardige gebruiksgemak, de duurzaamheid en de kwaliteit geven een significante meerwaarde aan ruimteverdeling. Een BREEDVELD schuifwand verlaat onze fabriek pas wanneer deze moeiteloos schuift, past en functioneert. Nu, morgen en in de toekomst. Puur vakwerk waar BREEDVELD graag de verantwoordelijkheid voor neemt. 
 
 
download brochure 
 
 


Vakwerk van A tot Z
Alles wat wij maken is maatwerk. Elke schuifwand wordt speciaal gemaakt voor die ene unieke toepassing. Met of zonder geluidsisolatie of bestaande uit één of meerdere delen. Handmatig bediend of semiautomatisch. Met hoek-, pas en afdichtingpanelen worden de wanden naadloos in uw huidige interieur geïntegreerd. Wilt u meer weten over de schuifwanden van BREEDVELD? Neem dan via 0487-542888 telefonisch contact met ons op.   ‚Äč

Praktijk voorbeeld schuifwanden: