Direct contact?  Bel ons opT+31(0) 487 542 888

Vouwwand F200

Mooi en gebruiksvriendelijk

Wanneer u minimale eisen stelt aan geluidsisolerende waarden, maar wel een mooie en gebruiksvriendelijke afscheiding wenst, is de BREEDVELD vouwwand F200 een uitstekende keuze. De F200 is puur maatwerk. Voorzien van een 32 millimeter dikke massieve sluitstijl en met een uniek magneetsluitsysteem over de volledige hoogte. Het degelijke hang- en sluitwerk verzekert u van jarenlang vouwgemak. Raakt een van de panelen onverwachts beschadigd? Het serviceteam van BREEDVELD vervangt betreffend paneel snel en vakkundig.

Wat BREEDVELD anders doet:

  • Onze panelen zijn standaard zestien millimeter dik, andere aanbieders maken gebruik van tien tot twaalf millimeter.
  • Wij doen niet aan standaard paneelbreedtes, maar passen de panelen aan op de openingsbreedte. Zo kunnen we bij ieder paneel een mooie schuinstand garanderen. 
  • Het sluitwerk is een van de belangrijkste onderdelen van een vouwwand. Ons magneetsluitsysteem zorgt voor optimale sluiting van onder tot boven. 
  • Ons scharnierprofiel, de wielstellen en de rail krijgen de aandacht die ze verdienen. Vormgeving, kleurkeuze en kwaliteit maken het verschil! 

Impressies

Voorbeelden van vouwwanden F200

Downloads

Download Vouwwanden brochure

Vouwwanden

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige afscheidingen tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede vergaderkwaliteit.

Download brochure

Specificaties

Een BREEDVELD vouwwand F200 is een eenvoudig en snel te openen / sluiten harmonicawand welke een visuele functie heeft. De magneetsluiting over de volledige hoogte, het 16 mm dikke spaanplaat en de verzwaarde sluitstijl van 32 mm maken deze vouwwand uniek in zijn soort.

Technische omschrijving

Maten
Maximale hoogte
Ca. 3300 mm.
Maximale breedte
Ca. 6500 mm per vleugel.
Paneelbreedte
Wordt afgestemd op beschikbare dagmaat, maximaal 200 mm. Op verzoek kunnen smallere panelen worden gemaakt.
Pakketbreedte
= paneelbreedte.

Geluidsisolatiewaarde
Visueel, niet geluidsisolerend.

Visueel 0-20 dB. Enige demping 21-39 dB. Redelijke demping 40-43 dB (Wordt vaak toegepast tussen gang en kantoor / leslokaal). Vergaderkwaliteit 44-47 dB (De meest gekozen waarde tussen klaslokalen / vergaderruimten).  Zeer goede vergaderkwaliteit 48-50 dB (Indien er vertrouwelijke gesprekken worden gevoerd). Conferentie kwaliteit 51-53 dB (grote vergaderzalen / conferentieruimten met grotere groepen). Geluid versterkte conferentie kwaliteit 54-58 dB  (Alleen zinvol bij gedilateerde ruimten zonder doorvoeren. Geen glas of deuren mogelijk.)

Gewichten
Ca. 13 kg/m².

Loopwerk
De vouwwanden zijn uitgerust met geruisarme kogellager wielen met nylon loopvlak die in een blank geanodiseerde aluminium bovenrail rollen..

Paneel
Afgewerkte spaanplaatdelen verbonden door middel van PVC-verbindingsprofielen. De panelen worden om en om voorzien van kogellager wielen met nylon loopvlak.

Beplating
Hoge kwaliteit spaanplaat / MDF (afhankelijk van eisen en afwerking), dikte 16 mm. De beplating voldoet aan de EN 14322 en de EN 14323 norm. Deze norm beschrijft de toleranties van de beplating m.b.t. beschadigingen, vlakheid, dikte e.d.

Kleuren
Rail, sluitprofiel en handgreep in blank geanodiseerd aluminium. Optioneel leverbaar in RAL-kleur. PVC-profielen in wit en lichtgrijs.

Afwerkingen
Melamine (kunststofbeplating) is standaard, tegen meerprijzen zijn hardplastic en fineer te leveren. Het is tevens mogelijk per paneel een andere afwerking of kleur toe te passen.


Uitvoeringen
Naar één zijde sluitend (1 vleugel) of een middensluiting (2 vleugels), variaties op beide sluitingen en meerwegaansluitingen behoren tot de mogelijkheden.

Sluiting
De 32 mm dikke sluitstijlen zijn voorzien van een magneetsluiting over de volledige hoogte. Een (euro)cilinderslot is optioneel mogelijk.

Bediening
Handbediend.

Bestandheid
Spaanplaat beplating standaard niet bestand tegen langdurige inwerking van vocht, optioneel zijn de panelen uit te voeren in watervast spaanplaat.

Brandbaarheid
Niet onbrandbaar. Brandvertragende spaanplaat optioneel: klasse B-s1,d0.

Voorbereiding
Afhangconstructies boven het (systeem)plafond bij voorkeur aanbrengen in de ruwbouw fase conform voorschriften BREEDVELD.

Leveringsvoorwaarden
Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, zoals deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24264113.

Levertijd
In overleg met BREEDVELD, 2-6 weken, levertijd is vooral afhankelijk van gekozen oppervlaktemateriaal.

Leveringsgebied
Wereldwijd.

Transport en montage
Benelux door BREEDVELD, daar buiten in overleg.

Onderhoudscontract
Optioneel, vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud
Oppervlaktematerialen reinigen met schoonmaakmiddelen zonder oplosmiddel.

Reparatie
Onderdelen en plaatmaterialen kunnen worden vervangen.

Garantie
Volgens voorwaarden BREEDVELD, 2 jaar, 100% op onderdelen en arbeidsloon. Indien een onderhoudscontract bij BREEDVELD wordt afgesloten wordt de garantie verlengt naar 5 jaar.
Technische service
Advies, ontwerp, productie, planning en montage.

Referenties
Op aanvraag geven wij u graag een adres in de buurt.


Download BREEDVELD vouwwand brochure