Mobiele glaswanden

Een mobiele glaswand is een ogenschijnlijk vaste wand die eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Losse (sandwich)panelen rollen via een bovengeleidingsrail naar de gewenste positie. Afhankelijk van de gewenste geluidsreductie worden de panelen met enkel- of dubbelwandig glas uitgevoerd.

G10/G12, G10K/G12K, G90, & P110gl

Elk type glaswand is met diverse bouwstenen geheel naar wens samen te stellen. De losse panelen zijn op verschillende manieren te parkeren in nissen of kasten. Bij een G90 en P110gl zorgen telescopische afdichtingen aan de boven- en onderkant voor een goede geluidswering en voor het stevig vastzetten van de panelen. Deze kunnen zowel handmatig als elektrisch worden aangedreven. Gelagerde wielstellen rijden soepel door een aluminium rail in het plafond en zorgen voor optimaal schuifgemak.

Type G10/G12
De BREEDVELD G10/G12 zijn niet geïsoleerde glaswanden met 10 mm gehard/gelaagd glas. Klemlijsten aan onder- en bovenzijde zorgen voor de sluitmechanieken en ophangingen.

Type G10K/G12K
De BREEDVELD G10K en G12K zijn niet geïsoleerde glaswanden met een fraai kader rondom. Het metalen kader is voorzien van magneetband en in elke RAL-kleur leverbaar.

Type G90
De BREEDVELD G90 is een geluidsisolerende dubbelwandige glaswand. De afzonderlijke glasplaten zijn met een kader gedrukt, waardoor de mechanieken fraai zijn weggewerkt.

Type P110gl
De BREEDVELD P110gl is een paneelwand met extra grote glasopeningen. De P110gl is de juiste keuze als zeer hoog geluidsisolerende waarden gewenst/vereist zijn.

Bekijk alle opties en mogelijkheden

Download onze brochure of ga naar onze bestekservice. Hier leest u alles over de mogelijkheden wat betreft het weren van geluid, mogelijke parkeerstanden van de wanden, diverse opties voor het verwerken van glas en vindt u informatie over materiaal en afwerkingen.

Impressies glaswanden

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Na installatie

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron

Informatie of prijsindicatie aanvragen

Een scheidingswand wordt zoals het woord ‘scheiding’ al aangeeft, gebruikt om bepaalde ruimtes af te scheiden. Scheidingswanden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn uitermate geschikt voor thuis, scholen, bedrijven, horeca en andere instellingen! Ontdek de mobiele wand die bij u past door meer informatie of een prijsindicatie aan te vragen.