Direct contact?  Bel ons opT+31(0) 487 542 888

Designed by BREEDVELD
EFFICIËNTIE OP HAAR MOOIST

Mobiele glaswanden

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

G10/G12, G10K/G12K, G90, & P110gl

Elk type glaswand is met diverse bouwstenen geheel naar wens samen te stellen. De losse panelen zijn op verschillende manieren te parkeren in nissen of kasten. Bij een G90 en P110gl zorgen telescopische afdichtingen aan de boven- en onderkant voor een goede geluidswering en voor het stevig vastzetten van de panelen. Deze kunnen zowel handmatig als elektrisch worden aangedreven. Gelagerde wielstellen rijden soepel door een aluminium rail in het plafond en zorgen voor optimaal schuifgemak. 

Doorsnede G10

Type G10/G12

De BREEDVELD G10 is een niet geïsoleerde glaswand met tien millimeter gehard / gelaagd glas. Klemlijsten aan onder- en bovenzijde zorgen voor de sluitmechanieken en ophangingen.

Type G10/G12

Type G10K/G12K

De BREEDVELD G12 is net als de G10 een niet geïsoleerde glaswand. Door gebruik te maken van twaalf millimeter gehard/gelaagd glas zijn hogere uitvoeringen mogelijk.

Type G10K/G12K

Type G90
De BREEDVELD G90 is een geluidsisolerende dubbelwandige glaswand. De afzonderlijke glasplaten zijn met een kader gedrukt, waardoor de mechanieken fraai zijn weggewerkt.

Type G90

Type P110gl
De BREEDVELD P110gl is een paneelwand met extra grote glasopeningen. De P110gl is de juiste keuze als zeer hoog geluidisolerende waarden gewenst  / vereist zijn.

Type P110gl

Bekijk alle opties en mogelijkheden

Download onze brochure of ga naar onze bestekservice. Hier leest u alles over de mogelijkheden wat betreft het weren van geluid, mogelijke parkeerstanden van de wanden, diverse opties voor het verwerken van glas en vindt u informatie over materiaal en afwerkingen.
 

Impressies

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Na installatie

Oplevering

Elk systeem dat de fabriek van BREEDVELD verlaat, voldoet aan de hoogst haalbare kwaliteit. Na een korte uitleg weet u hoe de wand moeiteloos en snel door één persoon te bedienen is.

Garantie

U krijgt standaard twee (uitbreidbaar tot vijf) jaar garantie op de constructie en tien jaar garantie op de door BREEDVELD ontwikkelde handbediende schaarmechaniek. Uniek in de markt!

Onderhoud

Kies voor gericht onderhoud door de eigen serviceteams van BREEDVELD en verzeker uzelf van jarenlang gemak en flexibiliteit.

Wat klanten zeggen


“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”

Team van CBS de Bron - CBS de Bron

Meer informatie?

Stuur mij meer informatie over optimale ruimteverdeling

Ga naar offerte aanvragen