Mobiele glaswanden

Een mobiele glaswand is een ogenschijnlijk vaste wand die eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Losse (sandwich)panelen rollen via een bovengeleidingsrail naar de gewenste positie. Afhankelijk van de gewenste geluidsreductie worden de panelen met enkel- of dubbelwandig glas uitgevoerd.

G10/G12, G10K/G12K, G90, & P110gl

Elk type glaswand is met diverse bouwstenen geheel naar wens samen te stellen. De losse panelen zijn op verschillende manieren te parkeren in nissen of kasten. Bij een G90 en P110gl zorgen telescopische afdichtingen aan de boven- en onderkant voor een goede geluidswering en voor het stevig vastzetten van de panelen. Deze kunnen zowel handmatig als elektrisch worden aangedreven. Gelagerde wielstellen rijden soepel door een aluminium rail in het plafond en zorgen voor optimaal schuifgemak.

Type G10/G12
De BREEDVELD G10/G12 zijn niet geïsoleerde glaswanden met 10 mm gehard/gelaagd glas. Klemlijsten aan onder- en bovenzijde zorgen voor de sluitmechanieken en ophangingen.

Type G10/G12

Type G10K/G12K
De BREEDVELD G10K en G12K zijn niet geïsoleerde glaswanden met een fraai kader rondom. Het metalen kader is voorzien van magneetband en in elke RAL-kleur leverbaar.

Type G10K/G12K

Type G90
De BREEDVELD G90 is een geluidsisolerende dubbelwandige glaswand. De afzonderlijke glasplaten zijn met een kader gedrukt, waardoor de mechanieken fraai zijn weggewerkt.

Type G90

Type P110gl
De BREEDVELD P110gl is een paneelwand met extra grote glasopeningen. De P110gl is de juiste keuze als zeer hoog geluidsisolerende waarden gewenst/vereist zijn.

Type P110gl

Bekijk alle opties en mogelijkheden

Download onze brochure of ga naar onze bestekservice. Hier leest u alles over de mogelijkheden wat betreft het weren van geluid, mogelijke parkeerstanden van de wanden, diverse opties voor het verwerken van glas en vindt u informatie over materiaal en afwerkingen.

Download brochure
Naar bestekservice

Impressies glaswanden

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Meer impressies

Na installatie

Referenties

Reacties van onze klanten:

Slider

U kunt onze wanden onder andere vinden bij:

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen