Direct contact?  Bel ons opT+31(0) 487 542 888

Designed by BREEDVELD
VOUW- COMFORT WAAR HET STIL VAN WORDT

Vouwwanden

Een vouwwand gaat als een accordeon open en dicht. Het grote voordeel van een vouwwand is dat deze in één handbeweging snel geheel geopend en gesloten kan worden. Op deze wijze kan de wand bijna fungeren als deur.

F200, F220, F600 & FP600

Om de vouwwanden eenvoudig te kunnen openen en sluiten, wordt de vouwwand opgehangen aan gelagerde wielstellen die in een aluminium bovenrail rollen. De vouwwand biedt meer mogelijkheden dan u denkt. Met de F600 en FP600 halen we geluidsisolerende waarden tot 46 dB, waardoor u aan beide zijden van de wand ongestoord kunt vergaderen of les kan geven. De FP600 kan zelfs helemaal vlak getrokken worden, wat de ruimte een extra strakke uitstraling geeft.

Type F200

De BREEDVELD F200 is een enkelwandige houten vouwwand met kunststof scharnierprofielen. Deze wand is geschikt voor visuele afscheidingen die er mooi uit moeten zien.

Type F200

Type F220
De BREEDVELD F220 is de traditionele kunstlederen vouwwand met een stalen binnenwerk. Geschikt voor visuele en licht geluidsisolerende afscheidingen. 

Type F220

Type F600

De BREEDVELD F600 is een echte topper. Waanzinnig goed geluidisolerend, zeer fraaie uitsraling, super makkelijk te openen / sluiten en meer dan 40 jaar bewezen topkwaliteit!

Type F600

Type FP600

De BREEDVELD FP600 gaat nóg een stukje verder. Dit type heeft een intern vlaktrekmechaniek waardoor de vouwwand in gesloten toestand volledig vlak is. Esthetisch zeer verantwoord!

Type FP600

Bekijk alle opties en mogelijkheden

Download onze brochure of ga naar onze bestekservice. Hier leest u alles over de mogelijkheden wat betreft het weren van geluid, mogelijke parkeerstanden van de wanden, diverse opties voor het verwerken van glas en vindt u informatie over materiaal en afwerkingen.

Impressies schuifwanden

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Na installatie

Oplevering

Elk systeem dat de fabriek van BREEDVELD verlaat, voldoet aan de hoogst haalbare kwaliteit. Na een korte uitleg weet u hoe de wand moeiteloos en snel door één persoon te bedienen is.

Garantie

U krijgt standaard twee (uitbreidbaar tot vijf) jaar garantie!

Onderhoud

Kies voor gericht onderhoud door de eigen serviceteams van BREEDVELD en verzeker uzelf van jarenlang gemak en flexibiliteit.

Wat klanten zeggen


“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”

Management Assistente - Kerry

Meer informatie?

Stuur mij meer informatie over optimale ruimteverdeling

Ga naar offerte aanvragen