Vouwwanden

Een vouwwand is een wand die als een accordeon open en dicht gaat. Het grote voordeel van een vouwwand is dat deze in één handbeweging snel geheel geopend en gesloten kan worden. Op deze manier kan de wand bijna fungeren als deur. De F(P)600 is zelfs leverbaar in les-/vergaderkwaliteit. Uniek!

F200, F220, F600 & FP600

Om de vouwwanden eenvoudig te kunnen openen en sluiten, worden deze opgehangen aan gelagerde wielstellen die in een aluminium bovenrail rollen. De vouwwand biedt meer mogelijkheden dan u denkt. Met de F600 en FP600 halen we geluidsisolerende waarden tot 46 dB, waardoor u aan beide zijden van de wand ongestoord kunt vergaderen of les kunt geven. De FP600 kan zelfs helemaal vlak getrokken worden, wat de ruimte een extra strakke uitstraling geeft.

breedveld vouwwand type f200

Type F200
De BREEDVELD F200 is een enkelwandige houten vouwwand met kunststof scharnierprofielen. Deze wand is geschikt voor visuele afscheidingen die er mooi uit moeten zien.

Type F220
De BREEDVELD F220 is een traditionele kunstlederen vouwwand met een stalen binnenwerk. Geschikt voor visuele en licht geluidsisolerende afscheidingen.

Type F600
De BREEDVELD F600 is waanzinnig geluidsisolerend, zeer fraai qua uitstraling, super makkelijk te openen en sluiten en kent een meer dan veertig jaar bewezen topkwaliteit!

Type FP600
De BREEDVELD FP600 gaat nóg een stukje verder. Dit type heeft een intern vlaktrekmechaniek waardoor de vouwwand in gesloten toestand volledig vlak is. Esthetisch zeer verantwoord!

Bekijk alle opties en mogelijkheden

Download onze brochure of ga naar onze bestekservice. Hier leest u alles over de mogelijkheden wat betreft het weren van geluid, mogelijke parkeerstanden van de wanden, diverse opties voor het verwerken van glas en vindt u informatie over materiaal en afwerkingen.

Impressies

Laat u inspireren.
Heeft u vragen? Bel gerust.

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Paneelwand

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Glaswand

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Schuifwand

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Na installatie

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra

Informatie of prijsindicatie aanvragen

Een scheidingswand wordt zoals het woord ‘scheiding’ al aangeeft, gebruikt om bepaalde ruimtes af te scheiden. Scheidingswanden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn uitermate geschikt voor thuis, scholen, bedrijven, horeca en andere instellingen! Ontdek de mobiele wand die bij u past door meer informatie of een prijsindicatie aan te vragen.