Geluidsisolatie

Geluid is in feite een trilling in de lucht, welke door geluidswerend isolatiemateriaal gedempt wordt. Heeft u een ruime die u graag wilt opdelen in meerdere ruimtes? Maar maakt u zich zorgen over eventuele geluidsoverlast tussen de twee verschillende ruimten? Wij hebben veel kennis op het gebied van geluidsisolatie van onze wanden en bieden deze in verschillende isolatiewaarden aan.

Geluidsisolerende wanden

Veel vergaderruimten zijn erg ruim en ingericht met harde materialen. Te veel harde materialen leiden tot hinderlijke geluidsreflecties en te hoge geluidniveaus. Akoestische wandoplossingen van BREEDVELD kunnen de oplossing bieden!

Geluidsreductie

  • Met geluidsisolerende maatregelen verminderen we de geluidsoverdracht van ruimte A naar B.
  • Voor extra geluidsisolatie worden de holle ruimten opgevuld met mineraalwol en wordt de beplating voorzien van geluiddempende materialen.
Drievoudige schuifwand S110gl voor een brede afsluitbare doorgang - eenzijdig openDrievoudige schuifwand S110gl voor een brede afsluitbare doorgang - dichtDrievoudige schuifwand S110gl voor een brede afsluitbare doorgang - eenzijdig open

Isolatiewaarden

De geluidsisolerende waarden kunnen naar wens oplopen tot 50 dB Rw, afhankelijk van de akoestische kenmerken in de ruimte.
Hieronder ziet u wat u hoort aan de andere kant van de wand.

Impressies wanden

Met een goede geluidsisolatie!

Bekijk alle impressies

Veelgestelde vragen