Expert in ruimteverdeling

De eerste decennia van het bestaan van BREEDVELD lag de focus op interieurbouw, sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw zijn we exclusief producent van mobiele wandsystemen.

De opgebouwde expertise is in alle lagen van het bedrijf verankerd. BREEDVELD is proactief, servicegericht en gefocust tot op het kleinste detail. Uw wensen op het gebied van ruimteverdeling staan aan de basis van de perfect passende mobiele wandoplossing waar u decennialang op kunt rekenen.

BREEDVELD haalt het beste uit elke ruimte.

Opgericht in 1906

BREEDVELD is in 1906 in Rotterdam opgericht. Inmiddels opereren we vanuit twee locaties in Gelderland. In Horssen vindt u ons kantoor, de R&D-afdeling en het distributiecentrum. De productie van de wanden vindt plaats in Druten.

BREEDVELD is sinds haar oprichting consequent blijven investeren: in nieuwe technieken, in nieuwe markten en in het team. Het resultaat is een gezond en inspirerend bedrijf met ongekende ervaring en expertise. En met een sterk en flexibel team waarin het enthousiasme voor het product en het bedrijf voelbaar is. BREEDVELD is internationaal bekend onder de naam ATTACA.

Altijd in beweging

Oog voor kwaliteit en flexibiliteit lopen al sinds jaar en dag als een rode draad door de organisatie.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom nemen we de tijd voor de inventarisatie van uw wensen en het analyseren van de constructieve mogelijkheden, geven we maatwerkadvies en produceren we de wand die uw ruimte optimaal verdeelt.

Bewezen VCA-, ISO- EN FSC®-kwaliteiten

BREEDVELD en MVO
We vertellen niet alleen dat we kwaliteit leveren, we bewijzen het ook!

Certifcaat icons
Certifcaat icons
Certificates

Referenties

Reacties van onze klanten:

Slider

U kunt onze wanden onder andere vinden bij:

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen