Expert in ruimteverdeling

De eerste decennia van het bestaan van BREEDVELD lag de focus op interieurbouw, sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw zijn we exclusief producent van mobiele wandsystemen.

De opgebouwde expertise is in alle lagen van het bedrijf verankerd. BREEDVELD is proactief, servicegericht en gefocust tot op het kleinste detail. Uw wensen op het gebied van ruimteverdeling staan aan de basis van de perfect passende mobiele wandoplossing waar u decennialang op kunt rekenen.

Een flexibele oplossing voor iedereen

Opgericht in 1906

BREEDVELD is in 1906 in Rotterdam opgericht. Inmiddels opereren we vanuit twee locaties in Gelderland. In Horssen vindt u ons kantoor, de R&D-afdeling en het distributiecentrum. De productie van de wanden vindt plaats in Druten.

BREEDVELD is sinds haar oprichting consequent blijven investeren: in nieuwe technieken, in nieuwe markten en in het team. Het resultaat is een gezond en inspirerend bedrijf met ongekende ervaring en expertise. En met een sterk en flexibel team waarin het enthousiasme voor het product en het bedrijf voelbaar is. BREEDVELD is internationaal bekend onder de naam ATTACA.

Altijd in beweging

Oog voor kwaliteit en flexibiliteit lopen al sinds jaar en dag als een rode draad door de organisatie.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom nemen we de tijd voor de inventarisatie van uw wensen en het analyseren van de constructieve mogelijkheden, geven we maatwerkadvies en produceren we de wand die uw ruimte optimaal verdeelt.

50 jaar specialist in verplaatsbare wanden

BREEDVELD, opgericht in 1906, is al ruim 50 jaar de specialist in het multifunctioneel maken van kantoorruimtes. Bij BREEDVELD begrijpen we dat aanpassingen in een werkomgeving vlot moet verlopen. Daarom krijgt u een vast contactpersoon, werken we alleen met eigen mensen en wordt de plaatsing desgewenst buiten kantoortijden gerealiseerd. Samen zorgen we voor de optimale oplossing voor het ruimtelijk indelen van uw werkruimte.

  • Met paneel-, schuif-, glas- en vouwwanden

  • De basisbeplating kan op oneindig veel manier worden afgewerkt, van whiteboard tot digital print

  • BREEDVELD-wanden bestaan uit degelijk en uitvoerig getest materiaal

  • Alle wanden zijn gecertificeerd, gebruiksvriendelijk en bijzonder duurzaam

  • Tot wel 5 jaar garantie!

Bewezen VCA-, ISO- EN FSC®-kwaliteiten

BREEDVELD en MVO
We vertellen niet alleen dat we kwaliteit leveren, we bewijzen het ook!

Certifcaat icons
Certifcaat icons

Resort Citta Romana

“Via onze aannemer hebben wij onlangs besloten om een schuifwand te laten plaatsen in het restaurant van ons Citta Romana resort. BREEDVELD zorgde voor een vlekkeloze en snelle plaatsing van de schuifwand. Wij danken hen voor de snelle, nette service en het geweldige eindresultaat!”

Ook zij maken gebruik van onze mobiele wanden