Open. Of dicht. Kies maar!

Geplaatst op 10 maart 2017 door Remco

Het oorspronkelijke idee achter zo’n open omgeving was het stimuleren van de samenwerking. En inderdaad, je spreekt een collega gemakkelijker aan als je er niet voor naar een andere ruimte hoeft te lopen. Dit directe contact kan heel prettig zijn, maar ook als storend worden ervaren. BREEDVELD heeft hier de oplossing voor.

Diverse onderzoeken tonen aan dat een open kantooromgeving een bedreiging is voor de productiviteit. Men spreekt van een verlies van 15%. En dat komt niet alleen door overvloedig contact met collega’s, ook de akoestiek is een pijnpunt. In een omgeving met veel ruis is het lastig concentreren.

Het beste werk wordt verricht wanneer er totale focus is op het vraagstuk. En die focus is gemakkelijker te realiseren in een afgesloten ruimte. De oplossing? Kies voor mobiele wandsystemen. Met een mobiel wandsysteem transformeert u de kantoortuin in een handomdraai tot het gewenste aantal afgesloten kantoorruimtes. De mobiele wanden van BREEDVELD dragen bij aan de flexibiliteit op kantoor en zorgen voor een werkomgeving met een prettige akoestiek. En ook de esthetische kant krijgt de aandacht die het verdient. De basisbeplating van de mobiele wanden kunnen op oneindig veel manieren worden afgewerkt. Denk aan digitale print, volledig naar eigen smaak te realiseren en eenvoudig te vervangen wanneer de tijd het ontwerp inhaalt.

Meer weten? Team BREEDVELD staat voor u klaar!