• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Verschuifbare wanden

Verrijdbare akoestische panelen

Dankzij de verschuifbare wanden van BREEDVELD haal je het beste uit je ruimteverdeling. Denk daarbij niet alleen aan vouwwanden, maar ook aan glaswanden of paneelwanden. Al deze wanden zorgen voor flexibel ruimtegebruik op maat en kunnen worden toegepast op kantoor, in hotelcomplexen, maar denk bijvoorbeeld ook aan toepassing in scholen en ziekenhuizen.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Eindeloze keuze in afwerkingen
Alle panelen zijn op veel verschillende manieren af te werken. Soms om de visuele aspecten te benadrukken en soms juist om de praktische kanten te versterken, zoals dat vaak gebeurt met magnetisch whiteboard of pinboard. Bekijk onze impressies voor een goed beeld van de vele verschillende toepassingsmogelijkheden. BREEDVELD produceert de wanden in house waardoor we optimale controle hebben over flexibiliteit in productie- en levertijden.

Meer weten?
Wil je meer weten over verschuifbare wanden van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen