• Duurzame panelen

  • Verrijdbare wandsystemen

  • Persoonlijke service

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Verrijdbare akoestische panelen

Verrijdbare akoestische panelen

Verrijdbare akoestische panelen zijn ideaal om snel een afgezonderde ruimte te creëren. De akoestische vulling in de schermen zorgt ook voor minder galm in de (kantoor)ruimte. Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van mobiele wandsystemen? BREEDVELD geeft vrijblijvend advies.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

De voordelen van verrijdbare akoestische panelen

Verrijdbare akoestische panelen zijn eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast verbeteren akoestische panelen op een esthetische manier de nagalm in een ruimte. De ogenschijnlijk vaste wand kan dankzij een modulaire opbouw flexibel worden ingezet. Zo worden de panelen in scholen of kantoorgebouwen soms verplaatst naar ruimtes die op dat moment meer nood hebben aan geluidsabsorptie.

Laat je inspireren

Met de hoogwaardige verrijdbare akoestische panelen van BREEDVELD haal je flexibel comfort in huis. En dat is nog lang niet alles! De mogelijkheden van mobiele wandsystemen zijn eindeloos, waardoor je een compleet nieuw perspectief op ruimte, lichtspel en esthetiek krijgt. Alle wanden worden tot in detail voorbereid en geproduceerd. Laat je inspireren op onze impressie-pagina.

Meer weten?
Wil je meer weten over de verrijdbare akoestische panelen van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen