Verrijdbare akoestische panelen

Verrijdbare akoestische panelen zijn ideaal om snel een afgezonderde ruimte te creëren. De akoestische vulling in de schermen zorgt ook voor minder galm in de (kantoor)ruimte. Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van mobiele wandsystemen? BREEDVELD geeft vrijblijvend advies.

Voordelen van verrijdbare akoestische panelen

Verrijdbare akoestische panelen zijn eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast verbeteren akoestische panelen op een esthetische manier de nagalm in een ruimte. De ogenschijnlijk vaste wand kan dankzij een modulaire opbouw flexibel worden ingezet. Zo worden de panelen in scholen of kantoorgebouwen soms verplaatst naar ruimtes die op dat moment meer nood hebben aan geluidsabsorptie.

Onze mobiele wanden:

Laat je inspireren
Met de hoogwaardige verrijdbare akoestische panelen van BREEDVELD haal je flexibel comfort in huis. En dat is nog lang niet alles! De mogelijkheden van mobiele wandsystemen zijn eindeloos, waardoor je een compleet nieuw perspectief op ruimte, lichtspel en esthetiek krijgt. Alle wanden worden tot in detail voorbereid en geproduceerd. Laat je inspireren op onze impressie-pagina.

Meer weten?
Wil je meer weten over de verrijdbare akoestische panelen van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Product impressies

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron