• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Verplaatsbare wanden

Verplaatsbare wanden

Verplaatsbare wanden van BREEDVELD hebben al in menig gebouw tot omzetverhogingen of efficiencyvoordelen geleid. Zo hoeft Renault Nederland tegenwoordig bijna geen conferentiezalen meer te huren, doordat ze nu een eigen flexibel in te delen trainingsruimte hebben. Diverse hotelketens halen meer omzet uit hun flexibele ruimteverdeling doordat ze hun vloeroppervlakte slim kunnen indelen en verhuren.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Ook ideaal voor onderwijsinstellingen
De verplaatsbare wanden van BREEDVELD zijn ook een uitkomst voor de huidige trends in het onderwijs. Steeds meer scholen krijgen minder leerlingen, terwijl andere scholen juist verplicht moeten fuseren. Flexibele ruimteverdeling met de mobiele wanden van BREEDVELD biedt een ultieme oplossing. Mede door praktische afwerkingen met magnetisch whiteboard of prints, maar ook door de hoge geluidsisolerende waarden en combinaties met loopdeuren of glas worden de wanden veel in het onderwijs toegepast.

Meer weten?
Wil je meer weten over de verplaatsbare wanden van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen