• Verplaatsbare scheidingswand op maat

  • Persoonlijke service

  • Duurzame wandsystemen

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Verplaatsbare scheidingswand

Verplaatsbare scheidingswand

Wil je een verplaatsbare scheidingswand laten plaatsen? Bekijk dan het veelzijdige en stijlvolle aanbod van verschillende systemen van BREEDVELD. Hier heb je de keuze uit diverse verplaatsbare scheidingswanden zoals een paneelwand, vouwwand, glaswand of schuifwand.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Service
Wanneer je een verplaatsbare scheidingswand wilt aanschaffen wil je vast en zeker verschillende mogelijkheden bekijken. De juiste wand begint volgens BREEDVELD dan ook met een goed en deskundig advies. Laat jezelf daarom eerst goed voorlichten, zodat je gegarandeerd het maximale rendement uit  ruimteverdeling haalt. Wij kunnen je zowel op visueel, technisch én economisch gebied adviseren. Bent je nieuwsgierig naar ons werk? Bekijkt u dan voorbeelden van ons werk voor een goede impressie van BREEDVELD.

Meer weten?
Wil je meer weten over de verplaatsbare scheidingswanden van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen