• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Tussenwanden kantoor

Tussenwanden kantoor

Een “breed” scala aan tussenwanden in je kantoor. Profiteer van onze expertise, kwaliteit en flexibiliteit!

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

De ideale tussenwanden voor in jouw kantoor
Tussenwanden op kantoor zorgen ervoor dat iedereen op een effectieve manier kan werken en vergaderen. Om een optimaal rendement uit jouw werkplaats te halen, laat je een tussenwand ontwikkelen door BREEDVELD. Wij zijn producent van scheidingswanden, die worden gekenmerkt door de combinatie van visuele effecten, geluidsisolatie en technische perfectie. Ons aanbod omvat onder meer:

Op onze in-houseproductieafdeling gebruikt ons team van goed opgeleide medewerkers hypermoderne 5-assige CNC-freesmachines en aanverwant CNC apparatuur. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren voor onze klanten. Wij nemen graag de tijd om jouw wensen te inventariseren en de ideale tussenwanden voor jouw kantoor te adviseren.

Meer weten?
Wil je meer weten over tussenwanden voor op jouw kantoor? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen