Tussenwand kantoor

In het kantoor van nu zijn ruimtes voor samenkomen, effectief vergaderen en in rust individueel werken een must. Een flexibele inrichting maakt het mogelijk. Met de mobiele tussenwanden van BREEDVELD transformeert u een open werk- en vergaderomgeving in een handomdraai tot het gewenste aantal afgesloten kantoorruimtes. Kiest u voor wanden met toepassing van glas? Dan is daglicht gegarandeerd. Profiteer van onze expertise, kwaliteit en flexibiliteit!

De ideale tussenwanden voor in jouw kantoor

Tussenwanden op kantoor zorgen ervoor dat iedereen op een effectieve manier kan werken en vergaderen. Om een optimaal rendement uit jouw werkplaats te halen, laat je een tussenwand ontwikkelen door BREEDVELD. Wij zijn producent van scheidingswanden, die worden gekenmerkt door de combinatie van visuele effecten, geluidsisolatie en technische perfectie. Ons aanbod omvat onder meer:

Maatwerk tussenwand

Op onze in houseproductieafdeling gebruikt ons team van goed opgeleide medewerkers hypermoderne 5-assige CNC-freesmachines en aanverwant CNC apparatuur. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren voor onze klanten. Wij nemen graag de tijd om jouw wensen te inventariseren en de ideale tussenwanden voor jouw kantoor te adviseren.

Meer weten?
Wil je meer weten over tussenwanden voor op jouw kantoor? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Impressies tussenwanden

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O