Schuivende panelen

Schuivende panelen worden ook wel schuifpanelen of paneelwanden genoemd. Dankzij een ophang- en railsysteem kunnen wanden eenvoudig worden verplaatst om ruimtes te scheiden of om ze juist te verbinden. De schuivende panelen en paneelwanden van BREEDVELD zijn er op gericht om zo efficiënt mogelijk met ruimtes om te gaan. Toegepast in onder andere kantoren, hotelketens, ziekenhuizen en buurthuizen waar efficiënt ruimtegebruik tot aanzienlijke omzetverhoging of lastenverlaging kan leiden. Daarnaast vinden ook steeds meer kerken, moskeeën en onderwijsinstellingen hun weg naar de BREEDVELD wanden.

Schuivende panelen zijn volledig naar wens te bekleden

Alle schuivende panelen kunnen afzonderlijk van een speciale afwerking worden voorzien. Afwerkingen met fineer, fotoprints of whiteboard komen veel voor. Maar ook specials met chesterfieldlook, leer of textiel zijn niet ongebruikelijk. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Alle paneelwanden en schuivende panelen worden bij BREEDVELD in eigen beheer geproduceerd. Op deze manier ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, klantgerichte service en zeer korte productie- en levertijden. Bovendien kies je bij BREEDVELD voor een kwaliteit die merkbaar terugkomt in perfecte bedieningsmechanieken en duurzaam hang-, loop- en sluitwerk.

Meer weten over schuivende panelen?

Wil je meer weten over de schuivende panelen van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Product impressies

Meer impressies

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Paneelwanden

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Glaswanden

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Schuifwanden

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand
Vouwwanden

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Download brochures

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
Ga naar wat klanten zeggen