• Schuivende panelen op maat

  • Geluiddempende wanden

  • Persoonlijke service

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Schuivende panelen

Schuivende panelen

Schuivende panelen worden ook wel schuifpanelen of paneelwanden genoemd. Dankzij een ophang- en railsysteem kunnen wanden eenvoudig worden verplaatst om ruimtes te scheiden of om ze juist te verbinden. De schuivende panelen en paneelwanden van BREEDVELD zijn er op gericht om zo efficiënt mogelijk met ruimtes om te gaan. Toegepast in onder andere kantoren, hotelketens, ziekenhuizen en buurthuizen waar efficiënt ruimtegebruik tot aanzienlijke omzetverhoging of lastenverlaging kan leiden. Daarnaast vinden ook steeds meer kerken, moskeeën en onderwijsinstellingen hun weg naar de BREEDVELD wanden.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Schuivende panelen zijn volledig naar wens te bekleden
Alle schuivende panelen kunnen afzonderlijk van een speciale afwerking worden voorzien. Afwerkingen met fineer, fotoprints of whiteboard komen veel voor. Maar ook specials met chesterfieldlook, leer of textiel zijn niet ongebruikelijk. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Alle paneelwanden en schuivende panelen worden bij BREEDVELD in eigen beheer geproduceerd. Op deze manier ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, klantgerichte service en zeer korte productie- en levertijden. Bovendien kies je bij BREEDVELD voor een kwaliteit die merkbaar terugkomt in perfecte bedieningsmechanieken en duurzaam hang-, loop- en sluitwerk.

Meer weten?
Wil je meer weten over de schuivende panelen van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen