• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Schuifwanden

Schuifwanden

Met schuifwanden van BREEDVELD kunt u op stijlvolle wijze een ruimte indelen. BREEDVELD biedt u een zeer ruime keuze uit de grote collectie schuifwanden en mobiele wandsystemen, waarmee BREEDVELD het beste uit uw ruimteverdeling haalt. Met de afwerkingen van de wanden kunnen tal van extra waarden worden gecreërd. Denk aan fotoprints, magnetisch whiteboard of leer. Maar ook aan glasopeningen waardoor meer transparantie ontstaat.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Dynamiek
Bij de kwalitatief hoogwaardige systemen van BREEDVELD gaan visuele effecten, geluidsisolatie en technische perfectie hand in hand. Zelfs de volledige bouwtechnische omgeving rondom de wanden kunt u volledig aan ons overlaten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bovenconstructies en ingrepen in het plafond. Onze schuifwanden worden vaak toegepast in scholen, universiteiten, conferentieoorden en buurthuizen om grote ruimtes te verdelen in kleinere ruimtes. Daarnaast vindt u onze schuifwanden ook in horecagelegenheden en bedrijvencomplexen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die onze veelzijdige schuifwanden te bieden hebben? Bekijkt u dan enkele voorbeelden van ons werk op onze impressiepagina.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat BREEDVELD voor u kan betekenen of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen