• Flexibele inrichting kantoor

  • Een gebruiksvriendelijke schuifwand

  • Duurzame oplossing

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Schuifwand kantoor

Schuifwand voor op kantoor

Heb je op kantoor wel eens de behoefte om in afzondering met elkaar te praten? Wanneer de locatie niet beschikt over meerdere ruimtes, zit je met een probleem. Althans, zo lijkt het. Gelukkig heeft BREEDVELD een eenvoudige en praktische oplossing. Want door middel van een schuifwand kun je heel eenvoudig meerdere ruimtes creëren, zonder dat je hiervoor grondig hoeft te verbouwen.

BREEDVELD heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en biedt standaard twee jaar garantie op materiaal en arbeid.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Een gebruiksvriendelijke schuifwand voor op kantoor

In ons assortiment vind je onder meer de schuifwand S70, S90 en S110 om in het interieur te integreren. Deze schuifwanden zijn het resultaat van jarenlange ervaring en productinnovatie. Wij geven dan ook ruime keuze uit mogelijkheden en posities met panelen schuifwanden zoals combinaties, hoekopstellingen, wel of geen glas en nog veel meer. Zo kun je er ook voor kiezen om de schuifwand op kantoor geluidsisolerend te maken, zodat je volledige focus op werkt houdt. Neem eens een kijkje tussen de impressies van onze projecten om inspiratie op te doen. Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de kwaliteit geven een significante meerwaarde aan de ruimteverdeling in je kantoor.

Schuifwanden van BREEDVELD zijn puur maatwerk

Elk panelen schuifwand wordt op maat gemaakt. Met hoek-, pas- en afdichtingpanelen worden de wanden naadloos op kantoor geïntegreerd. Wil je meer weten over de schuifwanden van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen