Schuifwand voor op kantoor

Heb je op kantoor wel eens de behoefte om in afzondering met elkaar te praten? Wanneer de locatie niet beschikt over meerdere ruimtes, zit je met een probleem. Althans, zo lijkt het. Gelukkig heeft BREEDVELD een eenvoudige en praktische oplossing. Want door middel van een schuifwand kun je heel eenvoudig meerdere ruimtes creëren, zonder dat je hiervoor grondig hoeft te verbouwen.

BREEDVELD heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en biedt standaard twee jaar garantie op materiaal en arbeid.

Een gebruiksvriendelijke schuifwand voor op kantoor

In ons assortiment vind je onder meer de schuifwand S70, S90 en S110 om in het interieur te integreren. Deze schuifwanden zijn het resultaat van jarenlange ervaring en productinnovatie. Wij geven dan ook ruime keuze uit mogelijkheden en posities met panelen schuifwanden zoals combinaties, hoekopstellingen, wel of geen glas en nog veel meer. Zo kun je er ook voor kiezen om de schuifwand op kantoor geluidsisolerend te maken, zodat je volledige focus op werkt houdt. Neem eens een kijkje tussen de impressies van onze projecten om inspiratie op te doen. Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de kwaliteit geven een significante meerwaarde aan de ruimteverdeling in je kantoor.

Schuifwanden van BREEDVELD zijn puur maatwerk
Elk panelen schuifwand wordt op maat gemaakt. Met hoek-, pas- en afdichtingspanelen worden de wanden naadloos op kantoor geïntegreerd. Wil je meer weten over de schuifwanden van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Impressies schuifwanden op kantoor

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra