• Duurzame schuifpanelen

  • Geluiddempende wanden

  • Persoonlijke service

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Schuifpanelen

Schuifpanelen

Een paneelwand is een beweegbare binnenwand. De ogenschijnlijk vaste wand is opgebouwd uit losse sandwichpanelen. De panelen zijn eenvoudig door een persoon te verplaatsen via wielstellen die in een aluminium boven rail rollen.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Volledig naar wens te bekleden
Alle panelen kunnen afzonderlijk van een speciale afwerking worden voorzien. Zo koos het Erasmus MC onlangs voor een antibacteriële afwerking, terwijl opslagterminal ECT juist de voorkeur had voor fraaie imagoversterkende fotoprints van het Rotterdamse havengebied met skyline. Scholen kiezen vaak voor openingen met glas om transparantie te behouden. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Alle schuifpanelen worden bij BREEDVELD in eigen beheer geproduceerd. Op deze manier kunnen wij kwalitatief hoogwaardig producten en zeer korte productie- en levertijden garanderen. Bovendien kiest u bij BREEDVELD voor duurzaamheid, merkbaar in bedieningsmechanieken en hang-, loop- en sluitwerk.

Contact
Wilt u meer informatie over de mobiele schuifpanelen van BREEDVELD? Neem dan contact op. Telefoonnummer 0487-542888info@breedveld.com of maak gebruik van ons contactformulier.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen