• Schuifdeuren op maat

  • Persoonlijke service

  • Duurzame wandsystemen

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Schuifdeuren wand

Schuifdeuren wand

Met een schuifdeuren wand van BREEDVELD creëer je snel en effectief een afscheiding op kantoor. Er kunnen op die manier meerdere werkzaamheden binnen één ruimte vervuld worden. Wanneer de extra ruimte overbodig is, verplaats je de schuifdeuren wand simpelweg, zodat werknemers van meer ruimte genieten.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Flexibel en handig
BREEDVELD is specialist in mobiele wandsystemen. Dat wil zeggen; paneelwandenglaswandenvouwwanden en schuifdeurwanden. Uitvoerige geteste mechanieken, rolsystemen en passingen zorgen voor optimaal schuifgemak. Alle schuifpanelen worden bij BREEDVELD in eigen beheer geproduceerd. Op deze manier kunnen wij kwalitatieve producten en zeer korte productie- en levertijden garanderen.

Meer weten? 
Op onze website krijg je alvast een voorproefje van wat wij allemaal kunnen. Wil je meer weten over de schuifdeuren wanden van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen