• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

Schuifbare wanden

Breedveld is uw partner op het gebied van schuifbare wanden. Al vele jaren produceren en leveren wij scheidingswanden voor kantoren, scholen en openbare gelegenheden helemaal naar wens van de klant. Ontdekt onze superioriteit op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit!

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Schuifbare wanden van topkwaliteit
Breedveld levert diverse scheidingswanden die worden opgebouwd op uit geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd, ook voor bijvoorbeeld onze schuifbare wanden. Dankzij onze hoogwaardige productiemethoden, zorgen wij voor een wand die moeiteloos schuift, past en functioneert. Tevens wordt iedere schuifbare wand helemaal op maat voor u gemaakt. U hebt hierbij tal van mogelijkheden bijvoorbeeld op het gebied van geluidsisolatie en bediening. Met behulp van de juiste hoek-, pas- en afdichtingspanelen worden de wanden vervolgens naadloos in het interieur geïntegreerd.

Contact
Wij geven u met genoegen meer informatie en deskundig advies over de schuifbare wanden in uw gebouw. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0487-542888 of stuur een e-mail naar info@breedveld.com.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden