• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Prijs vouwwand

Prijs vouwwand

Een vouwwand voor een scherpe prijs laat u realiseren door BREEDVELD Mobiele Wandsystemen. BREEDVELD staat voor efficiënt ruimtegebruik. Wij produceren en leveren vele verschillende soorten scheidingswanden voor kantoren, scholen en openbare gelegenheden op maat. Maak kennis met de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van een vouwwand voor een verrassend lage prijs.

Laat een vouwwand op maat maken voor een scherpe prijs
BREEDVELD levert vouwwanden van hout voor een scherpe prijs. Veel interieurbouwers kiezen dankzij het gepatenteerde ontwerp voor de hoogwaardige vouwwanden van BREEDVELD. De vouwwanden van BREEDVELD zijn zeer gemakkelijk in gebruik, van zeer hoge kwaliteit en kennen een hoge geluidsisolatiewaarde. Bovendien is er op het gebied van afwerking en kleuren zeer veel mogelijk.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Flexibel
Een vouwwand biedt veel mogelijkheden om een ruimte te verdelen. Omdat de vouwwanden hoogwaardige geluidsisolerende werking hebben, heeft u geen last van wat er aan de andere zijde van de wand gebeurt. Zo kunt u met een vouwwand bijvoorbeeld een grote ruimte opdelen tot twee vergaderruimtes. Wil t u meer weten over de technische informatie van de vouwwanden van BREEDVELD? Of wenst u een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

U kunt BREEDVELD bereiken via 0487-542888 of stuur een e-mail naar info@breedveld.com. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen