• Vouwwanden op maat

  • Persoonlijke service

  • Duurzame wandsystemen

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Vouwwanden

Vouwwanden

De vouwwanden van BREEDVELD zijn ideaal om bijvoorbeeld vergaderruimtes op te delen. Kantoren, hotels, scholen en buurthuizen maken veelvuldig gebruik van vouwwanden. Niet alleen omdat de wand er mooi uitziet en praktisch hanteerbaar is, maar ook omdat de wand uitstekende geluidsisolerende waarden biedt, waardoor er aan beide kanten van de wand uitstekend vergaderd kan worden.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Gepatenteerd ontwerp voor vouwwanden
De houten vouwwanden van BREEDVELD hebben dankzij een gepatenteerd ontwerp een vooraanstaande positie binnen de Nederlandse interieurbouw. De afwerk- en kleurmogelijkheden zijn zeer divers en per paneel toepasbaar. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die BREEDVELD biedt op het gebied van mobiele wandsystemen? Bekijk onze impressies. De vouwwanden van BREEDVELD zijn leverbaar in enkelwandige en dubbelwandige varianten. De keuze hierin is geheel afhankelijk van het gebruik. Laat je daarom goed adviseren door een adviseur van BREEDVELD. Zeker als er hoge geluidsisolerende waarden moeten worden gehaald.

Meer weten?
Wil je meer weten over de producten van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen