Prijs schuifwanden

De prijs voor fraaie en stijlvolle schuifwanden is verrassend laag bij BREEDVELD Mobiele Wandsystemen. Met handige en veelzijdige schuifwanden kunt u heel gemakkelijk en snel een ruimte verdelen. Bij BREEDVELD vindt u een ruim aanbod op het gebied van schuifwanden en mobiele wandsystemen zodat voor iedere ruimte geschikte schuifwanden te vinden zijn voor een verrassend lage prijs. Vraag naar de mogelijkheden.

Schuifwanden op maat voor een scherpe prijs

De schuifwanden van BREEDVELD worden gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, stijlvol design en uitstraling en zeer goede geluidsisolatie. De schuifwanden worden volledig op maat gemaakt volgens uw wensen. Ook de bouwtechnische omgeving die nodig is voor het plaatsen van de schuifwanden kunnen wij verzorgen. Hiermee bedoelen wij de bovenconstructies en ingrepen in het plafond.

Toepassingsmogelijkheden van schuifwanden

Schuifwanden worden veelvuldig toegepast in bijvoorbeeld aula’s van scholen, universiteiten, conferentieoorden en buurthuizen. Met de handige schuifwanden kunnen grote ruimtes gemakkelijk verdeeld worden in kleinere ruimtes. Bekijk voorbeelden van onze veelzijdige schuifwanden.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Impressies schuifwanden

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry

Informatie of prijsindicatie aanvragen

Een scheidingswand wordt zoals het woord ‘scheiding’ al aangeeft, gebruikt om bepaalde ruimtes af te scheiden. Scheidingswanden zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn uitermate geschikt voor thuis, scholen, bedrijven, horeca en andere instellingen! Ontdek de mobiele wand die bij u past door meer informatie of een prijsindicatie aan te vragen.