• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Prijs schuifwanden

Prijs schuifwanden

De prijs voor fraaie en stijlvolle schuifwanden is verrassend laag bij BREEDVELD Mobiele Wandsystemen. Met handige en veelzijdige schuifwanden kunt u heel gemakkelijk en snel een ruimte verdelen. Bij BREEDVELD vindt u een ruim aanbod op het gebied van schuifwanden en mobiele wandsystemen zodat voor iedere ruimte geschikte schuifwanden te vinden zijn voor een verrassend lage prijs. Vraag naar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Schuifwanden op maat voor een scherpe prijs
De schuifwanden van BREEDVELD worden gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, stijlvol design en uitstraling en zeer goede geluidsisolatie. De schuifwanden worden volledig op maat gemaakt volgens uw wensen. Ook de bouwtechnische omgeving die nodig is voor het plaatsen van de schuifwanden kunnen wij verzorgen. Hiermee bedoelen wij de bovenconstructies en ingrepen in het plafond.

Toepassingsmogelijkheden van schuifwanden
Schuifwanden worden veelvuldig toegepast in bijvoorbeeld aula’s van scholen, universiteiten, conferentieoorden en buurthuizen. Met de handige schuifwanden kunnen grote ruimtes gemakkelijk verdeeld worden in kleinere ruimtes. Bekijk voorbeelden van onze veelzijdige schuifwanden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de schuifwanden van BREEDVELD of wilt u een prijsopgave aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen