• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Plooiwand

Plooiwand / Paneelwand

Wilt u een plooiwand (paneelwand) in uw ruimte laten plaatsen? Schakel BREEDVELD in en u bent verzekerd van een duurzaam eindresultaat. Het voordeel van een opplooibare wand is dat u in één beweging de wand open en dicht schuift. Ideaal in gebruik dus. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een plooiwand voor uw ruimte.

Ga naar paneelwanden

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

De plooiwand biedt meer mogelijkheden dan u denkt

Een opplooibare wand biedt meer mogelijkheden dan u waarschijnlijk denkt. Kiest u voor een akoestische plooiwand? Dan kunt u aan beide kanten van de wand ongestoord vergaderen. Met de akoestische plooiwand van BREEDVELD verkrijgt u een uitstekende geluidsabsorptie en verbetert u de akoestiek door de galm in de ruimte verminderen.

Alles is maatwerk

Waar u de opplooibare wand wilt plaatsen maakt voor ons niets uit. Alles wat wij maken is maatwerk. Elke opplooibare wand wordt speciaal gemaakt voor die ene unieke toepassing. Met of zonder geluidsisolatie is afhankelijk van uw wensen. Wist u dat wij u altijd kwaliteit garanderen? En dat doen we niet voor niets. Vol trots verwijzen we u graag naar onze certificeringen:

  • ISO 9001-certificering
  • VCA-certificaat
  • FSC-certificering

Kom meer te weten over de mogelijkheden van mobiele wanden

BREEDVELD heeft sinds 1906 nooit stilgezeten. Wij zijn consequent blijven investeren in nieuwe technieken, nieuwe markten en in het team. Het resultaat? Een gezond en inspirerend bedrijf met ongekende ervaring, expertise en een sterk team! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze mobiele wanden? Neem dan contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0) 487 542 888. Benieuwd naar onze impressies? U bekijkt ze hier.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen