Glazen schuifwanden op maat

Wandsystemen op maat worden gerealiseerd door BREEDVELD. BREEDVELD staat garant voor wandsystemen op maat van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kennen de systemen een stijlvol design. In het aanbod van BREEDVELD vindt u onder andere paneelwanden, vouwwanden, glaswanden en schuifwanden.

Hoogwaardige wandsystemen op maat

De verschillende wandsystemen van BREEDVELD bieden u een hoge mate van flexibiliteit bij het verdelen van een grote ruimte. Met deze systemen kan iedere ruimte verdeeld worden en dankzij de hoge geluidisolerende werking kan aan beide zijden van het wandsysteem ongestoord vergaderd worden. De wandsystemen op maat worden daarom veelvuldig toegepast in scholen, universiteiten, conferentieoorden en buurthuizen. Maar ook in Horeca, bedrijvencomplexen, kerken, moskeeën en bij (semi)overheidsgebouwen. Bekijk voorbeelden van verschillende wandsystemen op maat.

Welk systeem is geschikt?
De keuze voor een wandsysteem is geheel afhankelijk van de toepassing. Wilt u efficiënt een ruimte verdelen met een transparant systeem of wenst u een gesloten wand? En wilt u een ruimte volledig afsluiten of juist gedeeltelijk? Alles is mogelijk met de hoogwaardige wandsystemen op maat van BREEDVELD. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies.

Vragen?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BREEDVELD u te bieden heeft op het gebied van wandsystemen op maat of wenst u een deskundig advies? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt gebruik maken van het contactformulier of bel ons (0487-542888).

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Product impressies

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project

Glazen schuifwanden op maat

Glazen schuifwanden op maat zijn stijlvol. BREEDVELD Mobiele Wandsystemen kan glazen schuifwanden op maat leveren om zo iedere ruimte op transparante wijze te verdelen. BREEDVELD biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van mobiele wandsystemen. Deze systemen zijn leverbaar in vele verschillende soorten en stijlen. Zo is er voor iedere toepassing een geschikt systeem leverbaar. De mogelijkheden op het gebied van design zijn bij BREEDVELD vrijwel onbeperkt.

Kies voor een flexibele glazen schuifwand op maat
Op het gebied van glazen schuifwanden op maat bent u bij BREEDVELD verzekerd van mobiele wandsystemen die te allen tijde perfect sluiten en moeiteloos schuiven. Bij BREEDVELD hebt u de keuze uit vele verschillende soorten en stijlen als het gaat om glazen schuifwanden op maat. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het glas volledig naar eigen wens te laten etsen, zandstralen of met folie te beplakken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo aanbrengen op de glazen schuifwanden.

Toepassingsmogelijkheden van glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden kunnen een uitkomst bieden als u een grote ruimte af en toe wilt opdelen in twee of meer kleinere ruimtes. De schuifwanden van BREEDVELD worden regelmatig toegepast in bijvoorbeeld aula’s van scholen, universiteiten, conferentieoorden en kerken. U kunt online een aantal voorbeelden bekijken van onze veelzijdige mobiele schuifwanden.  U kunt ook meer lezen over de mogelijkheden van de glazen schuifwanden op maat van BREEDVELD en laat u inspireren.

Contact
Heeft u interesse in de glazen schuifwanden op maat van BREEDVELD en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.