Glazen schuifwand

Wandsystemen op maat worden gerealiseerd door BREEDVELD. BREEDVELD staat garant voor wandsystemen op maat van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kennen de systemen een stijlvol design. In het aanbod van BREEDVELD vindt u onder andere paneelwanden, vouwwanden, glaswanden en schuifwanden.

Hoogwaardige wandsystemen op maat

De verschillende wandsystemen van BREEDVELD bieden u een hoge mate van flexibiliteit bij het verdelen van een grote ruimte. Met deze systemen kan iedere ruimte verdeeld worden en dankzij de hoge geluidisolerende werking kan aan beide zijden van het wandsysteem ongestoord vergaderd worden. De wandsystemen op maat worden daarom veelvuldig toegepast in scholen, universiteiten, conferentieoorden en buurthuizen. Maar ook in Horeca, bedrijvencomplexen, kerken, moskeeën en bij (semi)overheidsgebouwen. Bekijk voorbeelden van verschillende wandsystemen op maat.

Welk systeem is geschikt?
De keuze voor een wandsysteem is geheel afhankelijk van de toepassing. Wilt u efficiënt een ruimte verdelen met een transparant systeem of wenst u een gesloten wand? En wilt u een ruimte volledig afsluiten of juist gedeeltelijk? Alles is mogelijk met de hoogwaardige wandsystemen op maat van BREEDVELD. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies.

Vragen?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BREEDVELD u te bieden heeft op het gebied van wandsystemen op maat of wenst u een deskundig advies? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt gebruik maken van het contactformulier of bel ons (0487-542888).

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Product impressies

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra

Glazen schuifwand

Als u op zoek bent naar esthetische oplossing om ruimtes flexibel te gebruiken dan is een glazen schuifwand van Breedveld de juiste keuze voor u. Een glazen schuifwand gaat in één beweging open of dicht door de handige schuifpanelen. Zo creëert u gemakkelijk een afgesloten ruimte, of maakt u een ruimte juist groter wanneer de situatie hierom vraagt. Door de glazen schuifwanden krijgt u een prachtige open aanblik in uw huis of kantoor.

Creëer een volledig nieuwe ruimte met een glazen schuifwand

Door goed gebruik te maken van de mobiele schuifwanden richt u (kantoor)ruimtes volledig in naar het doel. Voor grote meetings zet u de wanden open, zodat iedereen een plekje heeft. Bij één-op-één gesprekken sluit u de wanden, wat zorgt voor een gevoel van privacy. Voor iedere gewenste geluidsisolatiewaarde of uitstraling heeft Breedveld de passende oplossing. Heeft u specifieke wensen qua grootte of afwerking? Laat onze architecten dan samen met u kijken naar een advies op maat. Zo is er keuze uit enkel- en dubbelwandige (smart)glaswanden. Qua vormgeving kunt u het glas van een glazen schuifwand laten:

  • Etsen
  • Zandstralen
  • Beplakken met folie

Met de diverse glaswanden, parkeerstanden en loopdeuren zijn de mogelijkheden om uw huis of kantoor in te richten eindeloos. Doe ook zeker inspiratie op met de impressies van onze opdrachtgevers.

Vraag eenvoudig een scherpe offerte aan

De toverwoorden van nu in de architectuur zijn flexibiliteit, openheid en transparantie. Bij Breedveld komt daar ook stilte nog bij. Wilt u graag een offerte laten opmaken, aangepast op uw eigen bedrijf? Vraag deze dan eenvoudig aan via de website of mail naar info@breedveld.com.