• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Glazen scheidingswand kantoor

Glazen scheidingswand kantoor

Een glazen scheidingswand geeft uw kantoor een strakke en professionele uitstraling. Daarnaast creëert u met een glazen scheidingswand verschillende ruimtes, zonder contact te verliezen met uw personeel. Voordelen genoeg. Maar waar moet u zijn voor een glazen scheidingswand voor uw kantoor? BREEDVELD is de naam!

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Strakke en professionele uitstraling dankzij een glazen scheidingswand in uw kantoor

U wilt in uw kantoorruimte wanden laten plaatsen. Glazen wanden of scheidingswanden? Bij BREEDVELD plaatsen we gewoon een mobiele glazen scheidingswand in uw kantoor. Niets meer en niets minder. Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen. Een mobiele glaswand is een eenvoudig te verplaatsen glazen afscheiding. Afhankelijk van de gewenste geluidisolatiewaarde en uitstraling heeft u de keuze uit verschillende typen glazen scheidingswanden. Dit varieert van eenvoudige glaswanden met enkel glas, tot en met ingenieuze (smart)glaswanden waarbij geluidsisolatie en esthetiek leidend zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Oog voor kwaliteit en flexibiliteit staan centraal in de BREEDVELD-organisatie. Dat is een genot voor u, maar ook voor ons team. Wij zijn pas tevreden als ú dat ook bent. Eerder niet! Ook op financieel gebied hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij garanderen u een uiterst interessante prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een glazen scheidingswand in uw kantoor? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan direct contact op via +31(0) 487 542 888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen