• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Geluidswerende wanden

Geluidswerende wanden

Op zoek naar een producent van geluidswerende wanden? Breedveld combineert al jaren visuele effecten, geluidsisolatie en technische perfectie met elkaar met de meest hoogwaardige en flexibele wanden als resultaat. Wat zijn uw wensen?

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Geluidswerende wanden van topkwaliteit

Geluidswerende wanden zijn voor veel bedrijvencomplexen, scholen en openbare gelegenheden (bijvoorbeeld buurthuizen) een must. Breedveld levert geluidswerende wanden van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de volgende wanden, opgebouwd uit geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal, bij ons op maat verkrijgbaar:

Paneelwanden;
Vouwwanden;
Glaswanden;
Schuifwanden;
Specials;

Elk van deze geluidsisolerende wanden worden wordt op maat voor u ontwikkeld. Hiervoor danken wij onze uitstekend geoutilleerde productieafdeling, waar een team van ervaren vakmensen gebruik maakt van een hypermoderne, 5-assige CNC-freesmachine en aanverwante CNC apparatuur. Het resultaat: geluidsisolerende wanden van topkwaliteit met optimale nauwkeurigheid. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over het ontwerp van de wanden. Hiervoor nemen wij graag alle tijd om uw wensen te inventariseren. Samen zorgen we ervoor dat de combinatie van visuele effecten, geluidsisolatie en technische perfectie u een maximaal rendement oplevert.

Een afspraak is zo gemaakt

Wat zijn dan de specifieke mogelijkheden voor geluidswerende wanden in uw gebouw? Vraag het onze professionals door te bellen naar 0487-542888 of stuur een e-mail naar info@breedveld.com. Met al uw andere vragen kunt u terecht op het onderstaande contactformulier.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen