Geluidswerende wanden

Op zoek naar een producent van geluidswerende wanden? Breedveld combineert al jaren visuele effecten, geluidsisolatie en technische perfectie met elkaar met de meest hoogwaardige en flexibele wanden als resultaat. Wat zijn uw wensen?

Geluidswerende wanden van topkwaliteit

Geluidswerende wanden zijn voor veel bedrijvencomplexen, scholen en openbare gelegenheden (bijvoorbeeld buurthuizen) een must. BREEDVELD levert geluidswerende wanden van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de volgende wanden, opgebouwd uit geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal, bij ons op maat verkrijgbaar:

Elk van deze geluidsisolerende wanden worden wordt op maat voor u ontwikkeld. Hiervoor danken wij onze uitstekend geoutilleerde productieafdeling, waar een team van ervaren vakmensen gebruik maakt van een hypermoderne, 5-assige CNC-freesmachine en aanverwante CNC apparatuur. Het resultaat: geluidsisolerende wanden van topkwaliteit met optimale nauwkeurigheid. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over het ontwerp van de wanden. Hiervoor nemen wij graag alle tijd om uw wensen te inventariseren. Samen zorgen we ervoor dat de combinatie van visuele effecten, geluidsisolatie en technische perfectie u een maximaal rendement oplevert.

Een afspraak is zo gemaakt
Wat zijn dan de specifieke mogelijkheden voor geluidswerende wanden in uw gebouw? Vraag het onze professionals door te bellen naar 0487-542888 of stuur een e-mail naar info@breedveld.com. Met al uw andere vragen kunt u terecht op onze contact pagina.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Impressies geluidswerende wanden

Isolatiewaarden

De geluidsisolerende waarden kunnen naar wens oplopen tot 58 dB Rw, afhankelijk van de akoestische kenmerken in de ruimte.
Hieronder ziet u wat u hoort aan de andere kant van de wand.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry