• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Geluiddempende scheidingswand

Geluiddempende scheidingswand

Heeft u een akoestisch probleem en bent u op zoek naar een geluiddempende scheidingswand? Kies voor een hoogwaardige geluiddempende scheidingswand van BREEDVELD en verkrijg een uitstekende geluidsabsorptie.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Geluiddempende scheidingswand verkrijgbaar in diverse typen

Geluidsoverlast is helaas een groot probleem. Vooral in moderne kantoren. De mogelijkheid tot communicatie weegt allang niet meer op tegen het gebrek aan concentratie en daarmee de productiviteit. Het opdelen van de ruimte met een geluiddempende scheidingswand biedt een doeltreffende oplossing. Met een hoog geluidsabsorberende isolatie zijn de wanden verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? BREEDVELD biedt de volgende producten:

Paneelwanden
Vouwwanden
Schuifwanden
Glaswanden
Mobiele wand specials

Bewezen VCA, ISO en FSC-kwaliteiten

Bij BREEDBEELD staat kwaliteit hoog in het vaandel. Nu horen wij u denken, ‘dat zegt toch ieder bedrijf’? We schreeuwen het natuurlijk het liefst dagelijks van de daken. Maar hoe mooi is het als organisaties om ons heen dat bevestigen? Met gepaste trots verwijzen we graag naar onze certificeringen. En niet alleen de ISO 9001-certificering, maar ook het VCA-certificaat en de FSC-certificering.

Het BREEDVELD-team staat voor u klaar

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over onze mobiele wanden? Of bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw ruimte? In alle gevallen neemt u telefonisch contact op. Wij zijn bereikbaar via +31(0) 487 542 888. Het BREEDVELD-team staat voor u klaar!

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen