Geluiddempende scheidingswand

Heeft u een akoestisch probleem en bent u op zoek naar een geluiddempende scheidingswand? Kies voor een hoogwaardige geluiddempende scheidingswand van BREEDVELD en verkrijg een uitstekende geluidsabsorptie.

Geluiddempende scheidingswand verkrijgbaar in diverse typen

Geluidsoverlast is helaas een groot probleem. Vooral in moderne kantoren. De mogelijkheid tot communicatie weegt allang niet meer op tegen het gebrek aan concentratie en daarmee de productiviteit. Het opdelen van de ruimte met een geluiddempende scheidingswand biedt een doeltreffende oplossing.

Met een hoog geluidsabsorberende isolatie zijn de wanden verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? BREEDVELD biedt de volgende producten:

Bewezen VCA, ISO en FSC-kwaliteiten

Bij BREEDBEELD staat kwaliteit hoog in het vaandel. Nu horen wij u denken, ‘dat zegt toch ieder bedrijf’? We schreeuwen het natuurlijk het liefst dagelijks van de daken. Maar hoe mooi is het als organisaties om ons heen dat bevestigen? Met gepaste trots verwijzen we graag naar onze certificeringen. En niet alleen de ISO 9001-certificering, maar ook het VCA-certificaat en de FSC-certificering.

Het BREEDVELD-team staat voor u klaar

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over onze mobiele wanden? Of bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw ruimte? In alle gevallen neemt u telefonisch contact op. Wij zijn bereikbaar via +31(0) 487 542 888. Het BREEDVELD-team staat voor u klaar!

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Impressies geluiddempende scheidingswand

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry