• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

Geïsoleerde wandpanelen

Geïsoleerde wandpanelen van de allerhoogste kwaliteit koopt u bij Breedveld, dé specialist op het gebied van ruimteverdeling binnen huizen, kantoren en openbare gelegenheden. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen. Vraag naar de vele verschillende mogelijkheden!

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Kwalitatief hoogwaardige geïsoleerde wandpanelen op maat

Met geïsoleerde wandpanelen van Breedveld kiest u voor absolute topkwaliteit en flexibel comfort. Dankzij onze jarenlange productinnovatie en opgebouwde knowhow zijn wij in staat om in ons hypermoderne, computergestuurde machinepark wandpanelen van de allerhoogste kwaliteit op zeer nauwkeurige wijze te ontwikkelen. U koopt bij ons de wandpanelen voor:

Paneelwanden;
Vouwwanden;
Glaswanden;
Schuifwanden;
Specials.

Deze soorten geïsoleerde wandpanelen zijn verkrijgbaar in werkelijk alle RAL-kleuren en afwerkingen, terwijl er ook combinaties met glas mogelijk zijn. De mogelijkheden zijn haast oneindig! Wij adviseren u hier graag over. Samen met u kijken we hoe uw ideale wandpanelen eruit zien, waarna ze in-house tot in detail worden geproduceerd.

Contact

Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw geïsoleerde wandpanelen. Bel hiervoor naar 0487-542888, stuur een e-mail naar info@breedveld.com of vul het onderstaande contactformulier in.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden