Flexibele scheidingswand

Een flexibele scheidingswand van topkwaliteit koopt u tegen een aantrekkelijke prijs bij Breedveld. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van ruimte indeling. Voor zowel eindgebruikers als aannemers en architecten bieden wij de meest uiteenlopende mogelijkheden!

Flexibele scheidingswand van de hoogste kwaliteit

De wanden Breedveld staan bekend om hun hoge kwaliteit. Zo is elke wand opgebouwd uit geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Dit geldt ook voor onze flexibele scheidingswanden, de vouw– en schuifwanden. Twee typen wanden die zich, behalve dankzij hun enorme flexibiliteit, ook kenmerken door de hoge kwaliteitsnormen. Daarnaast onderscheiden wij ons ook op het grote aantal mogelijkheden op het gebied van scheidingswanden. Denk aan de mate van geluidsisolatie, handmatige of semiautomatische bediening en panelen die helemaal op uw inrichting kunnen worden aangepast.

Vanzelfsprekend geven onze experts u met genoegen advies over de mogelijkheden. Zij nemen graag alle tijd om naar uw wensen te luisteren en vervolgens een flexibele scheidingswand te ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Mogelijkheden flexibele wand

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Breedveld u biedt op het gebied van een flexibele scheidingswand? Laat u dan geheel vrijblijvend verder informeren of adviseren door te bellen naar 0487-542888, stuur een e-mail naar info@breedveld.com of vul het contactformulier in.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Impressie flexibele scheidingswanden

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry