• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Flexibele scheidingswand

Flexibele scheidingswand

Een flexibele scheidingswand van topkwaliteit koopt u tegen een aantrekkelijke prijs bij Breedveld. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van ruimte indeling. Voor zowel eindgebruikers als aannemers en architecten bieden wij de meest uiteenlopende mogelijkheden!

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Flexibele scheidingswand van de hoogste kwaliteit

De wanden Breedveld staan bekend om hun hoge kwaliteit. Zo is elke wand opgebouwd uit geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Dit geldt ook voor onze flexibele scheidingswanden, de vouw– en schuifwanden. Twee typen wanden die zich, behalve dankzij hun enorme flexibiliteit, ook kenmerken door de hoge kwaliteitsnormen. Daarnaast onderscheiden wij ons ook op het grote aantal mogelijkheden op het gebied van scheidingswanden. Denk aan de mate van geluidsisolatie, handmatige of semiautomatische bediening en panelen die helemaal op uw inrichting kunnen worden aangepast. Vanzelfsprekend geven onze experts u met genoegen advies over de mogelijkheden. Zij nemen graag alle tijd om naar uw wensen te luisteren en vervolgens een flexibele scheidingswand te ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Een afspraak is zo gemaakt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Breedveld u biedt op het gebied van een flexibele scheidingswand? Laat u dan geheel vrijblijvend verder informeren of adviseren door te bellen naar 0487-542888, stuur een e-mail naar info@breedveld.com of vul het contactformulier in.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen