• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Beweegbare binnenwanden

Beweegbare binnenwanden

Met de beweegbare binnenwanden van Breedveld kan iedere ruimte flexibel worden ingedeeld. Stel, u bent eigenaar van een restaurant dat regelmatig afgehuurd wordt door groepen of andere selecte gezelschappen. Omdat zij niet de gehele ruimte nodig hebben en de dagelijkse activiteiten in het restaurant als gevolg gewoon doorgaan, is een goede afscheiding wenselijk. Beweegbare binnenwanden zijn hierbij een goede oplossing. Wanneer het nodig is, heeft u binnen enkele minuten diverse ruimtes gecreëerd. Afgescheiden door fraai afgewerkte wanden die ook nog eens geluidsisolerend zijn. Zo kunt u op één avond dus meerdere activiteiten laten plaatsvinden. En dat levert dus meer omzet op.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Wij tonen graag wat beweegbare binnenwanden voor u kunnen betekenen

Breedveld is een ervaren onderneming op het gebied van beweegbare binnenwanden. Wij ontwerpen en produceren al jaren beweegbare binnenwanden voor vele bedrijven, restaurants, scholen en andere opdrachtgevers. Deze mobiele wandsystemen worden geheel op maat gemaakt en voldoen aan elke specifieke eis die u stelt. Dus ook als het om hoge geluidsisolerende waarden gaat of om speciale brandveiligheidseisen. Al onze wanden zijn gebruiksvriendelijk en geheel naar wens af te werken. Denk daarbij ook aan whiteboard, vinyl of speciale prints als afwerking. Of aan openingen met glas voor behoud van transparantie. Wilt u graag inspiratie op doen? Bekijk dan zeker onze impressies van afgerond opdrachten.

Vraag eenvoudig een advies op maat aan

Het technisch team van Breedveld heeft op iedere vraag het gewenste antwoord, ook op die van u. Vraag eenvoudig uw offerte op maat aan en profiteer van onze scherpe prijzen. Heeft u nog aanvullende vragen? Wij beantwoorden ze graag voor u via info@breedveld.com.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen