Beweegbare binnenwanden

Met de beweegbare binnenwanden van Breedveld kan iedere ruimte flexibel worden ingedeeld. Stel, u bent eigenaar van een restaurant dat regelmatig afgehuurd wordt door groepen of andere selecte gezelschappen. Omdat zij niet de gehele ruimte nodig hebben en de dagelijkse activiteiten in het restaurant als gevolg gewoon doorgaan, is een goede afscheiding wenselijk. Beweegbare binnenwanden zijn hierbij een goede oplossing.

Wanneer het nodig is, heeft u binnen enkele minuten diverse ruimtes gecreëerd. Afgescheiden door fraai afgewerkte wanden die ook nog eens geluidsisolerend zijn. Zo kunt u op één avond dus meerdere activiteiten laten plaatsvinden. En dat levert dus meer omzet op.

Wij tonen graag wat beweegbare binnenwanden voor u kunnen betekenen

Breedveld is een ervaren onderneming op het gebied van beweegbare binnenwanden. Wij ontwerpen en produceren al jaren beweegbare binnenwanden voor vele bedrijven, restaurants, scholen en andere opdrachtgevers. Deze mobiele wandsystemen worden geheel op maat gemaakt en voldoen aan elke specifieke eis die u stelt. Dus ook als het om hoge geluidsisolerende waarden gaat of om speciale brandveiligheidseisen.

Al onze wanden zijn gebruiksvriendelijk en geheel naar wens af te werken. Denk daarbij ook aan whiteboard, vinyl of speciale prints als afwerking. Of aan openingen met glas voor behoud van transparantie. Wilt u graag inspiratie op doen? Bekijk dan zeker onze impressies van afgerond opdrachten.

Vraag eenvoudig een advies op maat aan

Het technisch team van Breedveld heeft op iedere vraag het gewenste antwoord, ook op die van u. Vraag eenvoudig uw offerte op maat aan en profiteer van onze scherpe prijzen. Heeft u nog aanvullende vragen? Wij beantwoorden ze graag voor u via info@breedveld.com.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Product impressies

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry