• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

Akoestische vouwwand

Een verrijdbare akoestische vouwwand is ideaal om snel een afgezonderde ruimte te creëren in uw kantoor of huis. De akoestische elementen die op de verplaatsbare panelenwand zitten, zorgen voor minder galm in de ruimtes die u graag wenst af te sluiten. Zoekt u een specialist op het gebied van verplaatsbare akoestische vouwwanden? Dan is Breedveld waar u moet zijn.

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

De voordelen van een verplaatsbare akoestische vouwwand

De elementen van de akoestische vouwwanden van Breedveld zijn eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast verminderen de akoestische elementen van deze wand op een esthetische manier de nagalm in een ruimte. De ogenschijnlijk vaste wand kan dankzij een modulaire opbouw flexibel worden ingezet. Zo worden de panelen in scholen of kantoorgebouwen soms verplaatst naar ruimtes die op dat moment meer nood hebben aan geluidsabsorptie.

Laat u inspireren

Met de hoogwaardige verplaatsbare akoestische panelenwand van Breedveld haalt u flexibel comfort in huis of op kantoor. En dat is nog lang niet alles! De mogelijkheden van de akoestische elementen van een verplaatsbare panelenwand zijn eindeloos, waardoor u een compleet nieuw perspectief op ruimte, lichtspel en esthetiek krijgt. Denk hierbij aan:

  • Combinaties met glas die u naar keuze kunt laten etsen, zandstralen of met folie beplakken voor extra privacy.
  • Een ruime keuze uit afwerkingen zoals whiteboard, vinyl of speciale prints.
  • Opbergmogelijkheden zoals een nis of kast

Alle wanden worden tot in detail voorbereid en geproduceerd. Laat u inspireren door de toepassing van onze akoestische vouwwanden en de vele impressies van voorgaande opdrachtgevers zoals scholen, kantoren en particulieren.

Profiteer van onze interessante prijs-kwaliteitverhouding

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een offerte aan voor bijvoorbeeld een akoestische verplaatsbare paneelwand via de website en maak uw wensen aan ons kenbaar. Dan verzekeren wij u van een uiterst interessante prijs-kwaliteitverhouding. Voor specifieke vragen en meer informatie kunt u altijd het contactformulier op de website invullen of mailen naar info@breedveld.com. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden