Akoestische plooiwand

Wandsystemen op maat worden gerealiseerd door BREEDVELD. BREEDVELD staat garant voor wandsystemen op maat van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kennen de systemen een stijlvol design. In het aanbod van BREEDVELD vindt u onder andere paneelwanden, vouwwanden, glaswanden en schuifwanden.

Hoogwaardige wandsystemen op maat

De verschillende wandsystemen van BREEDVELD bieden u een hoge mate van flexibiliteit bij het verdelen van een grote ruimte. Met deze systemen kan iedere ruimte verdeeld worden en dankzij de hoge geluidisolerende werking kan aan beide zijden van het wandsysteem ongestoord vergaderd worden. De wandsystemen op maat worden daarom veelvuldig toegepast in scholen, universiteiten, conferentieoorden en buurthuizen. Maar ook in Horeca, bedrijvencomplexen, kerken, moskeeën en bij (semi)overheidsgebouwen. Bekijk voorbeelden van verschillende wandsystemen op maat.

Welk systeem is geschikt?
De keuze voor een wandsysteem is geheel afhankelijk van de toepassing. Wilt u efficiënt een ruimte verdelen met een transparant systeem of wenst u een gesloten wand? En wilt u een ruimte volledig afsluiten of juist gedeeltelijk? Alles is mogelijk met de hoogwaardige wandsystemen op maat van BREEDVELD. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies.

Vragen?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BREEDVELD u te bieden heeft op het gebied van wandsystemen op maat of wenst u een deskundig advies? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt gebruik maken van het contactformulier of bel ons (0487-542888).

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Product impressies

Meer impressies

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Paneelwanden

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Glaswanden

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Schuifwanden

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand
Vouwwanden

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Download brochures

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry

U kunt onze wanden onder andere vinden bij:

Akoestische plooiwand

Zoekt u een specialist voor het plaatsen van een akoestische plooiwand? Zoek dan niet verder, BREEDVELD is waar u moet zijn. Het grote voordeel van een plooiwand is dat u deze snel kunt openen en sluiten. Daarnaast is een akoestische plooiwand geluidsabsorberend en verbetert het de akoestiek. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw ruimte.

Uitstekende geluidsabsorptie dankzij een akoestische plooiwand

Een akoestische plooiwand is toepasbaar in meerdere ruimtes. Locaties zoals kantoren, scholen, vergadercentra en studio’s vragen vaak om een betere akoestiek. Het kan namelijk voorkomen dat er grote diversiteit aan activiteiten naast elkaar plaatsvinden. Met een akoestische plooiwand van BREEDVELD verkrijgt u een uitstekende geluidsabsorptie en de akoestiek wordt verbeterd door de galm in een ruimte te verminderen.

Kwaliteit gegarandeerd

Kiest u voor een akoestische plooiwand van BREEDVELD? Dan garanderen wij u kwaliteit. Niet voor niets hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dat roepen we niet zomaar. Met gepaste trots verwijzen we graag naar onze certificeringen:

  • ISO 9001-certificering
  • VCA-certificaat
  • FSC-certificering

Laten we nader kennismaken

Heeft u specifieke vragen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Of wilt u meer inzicht in de huidige akoestische situatie? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0) 487 542 888. Een afspraak is zo gemaakt! U bekijkt hier onze impressies.