• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

Akoestische paneelwand

Een akoestische paneelwand kan worden toegepast in diverse ruimtes. Sommige locaties vragen nu eenmaal om een betere akoestiek. Denk hierbij aan vergadercentra of aan plekken waar een grote diversiteit aan activiteiten naast elkaar plaatsvinden. Met een hoogwaardige akoestische paneelwand van BREEDVELD verkrijgt u een uitstekende geluidsabsorptie.

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Uitstekende geluidsabsorptie met een akoestische paneelwand van de specialist

Een akoestische paneelwand is geluidsabsorberend en verbetert de akoestiek door de galm in een ruimte te verminderen. Na het plafond is de wand het meest gebruikte oppervlak voor akoestische oplossingen. Een paneelwand van BREEDVELD verbetert de akoestiek en u haalt ook een compleet nieuw perspectief op ruimte lichtspel en esthetiek in huis. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een akoestische paneelwand of u kiest voor een van onze andere producten, u bent verzekerd van een uiterst interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Een afspraak is zo gemaakt

Wilt u meer inzicht in de huidige akoestische situatie? Wij komen graag bij u langs op locatie voor een meting. Dankzij de benodigde apparatuur kunnen wij een goede nagalmtijdmeting verrichten. Op basis van deze meting ontvangt u doordacht advies. Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op door te bellen naar +31(0) 487 542 888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden