Wandsystemen: customize it. De mogelijkheden eindeloos!

Geplaatst op 22 oktober 2021 door breedveld

Het aanpassen van producten naar persoonlijke smaak. Het is een trend die ook in de meubel- en interieurbouwindustrie speelt. U leest er meer over in dit blog.

Wandsystemen: customize it. De mogelijkheden eindeloos!

Geplaatst op door breedveld

Het aanpassen van producten naar persoonlijke smaak. Het is een trend die ook in de meubel- en interieurbouwindustrie speelt. U leest er meer over in dit blog.

Een op maat gemaakt product zorgt voor een ultieme klantervaring. Het biedt de klant de mogelijkheid om mee te denken in het ontwerpproces en een uniek item te creëren dat niemand anders heeft. BREEDVELD belooft een innovatieve partij te zijn en speelt in op de trend. Wandsystemen: customize it!

Digitale print

Een digitale print is één van de mogelijkheden. De prints worden op de toplaag van de panelen geperst. Het voordeel van een digitale print, ten opzichte van behang, is dat er geen vuil of gebruikssporen ontstaan wanneer het veelvuldig gebruikt wordt.

De prints kunnen op meerdere manieren worden uitgevoerd. Er kan een stickerfolie op de wand verwerkt worden, de panelen kunnen geprint worden of er wordt gekozen voor een print welke is voorzien van een harde afwerklaag over de print heen. Hierdoor wordt een hoge krasvastheid en extra luxe uitstraling verkregen.

In Villa Vennendal, een 4-sterrenhotel in Nunspeet, werden recent paneelwanden met een digitale print geplaatst. Koert van der Vleuten, directeur van het hotel vertelt: ‘Villa Vennendal is een oud hotel. Daar hoort een bepaalde uitstraling bij. BREEDVELD heeft dit uitstekend begrepen en gerealiseerd. De digitale print is even sterk als krasvast.’ Nog een voordeel: wanneer de print veroudert en niet meer past binnen het interieur ,kan er een nieuwe print worden gelamineerd. Dit systeem is zeer flexibel!

Leer of Alcantara
Een andere mogelijkheid is de wand afwerken met (echt) leer of Alcantara: een kunststof die gebruikt wordt als alternatief voor suède. Dit geeft een robuust en stoer effect en deze afwerking wordt veel toegepast in grote horecagelegenheden. Naast een mooie wand zorgt BREEDVELD ook voor brandwerende eigenschappen en akoestisch foam.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Hout, spiegel, magneetboard, textiel, metaal, whiteboard, melamine in elke combinatie, ze zijn allemaal toepasbaar op de mobiele wandsystemen van BREEDVELD. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een gepersonaliseerd mobiel wandsysteem in uw interieur? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van BREEDVELD.

Door:

breedveld van BREEDVELD

BREEDVELD is altijd in beweging, ik zorg ervoor dat het in de juiste richting beweegt door het verzorgen van strakke planningen en een brede ondersteuning in de bedrijfsvoering. Maak kennis met ons werk en bekijk onze gave projecten…

Heb je vragen of opmerkingen op basis van dit artikel dan kan je ons mailen naar info@breedveld.com

Ontdek meer…

Ontdek meer…