De belangrijkste voordelen van mobiele glaswanden in zakelijk interieur

Geplaatst op 1 oktober 2021 door breedveld

Veel bedrijven gebruiken verplaatsbare glaswanden in architectuur en interieurdesign. In deze blog beschrijven we de voordelen van de schuivende glaswand in een zakelijk interieur.

De belangrijkste voordelen van mobiele glaswanden in zakelijk interieur

Geplaatst op door breedveld

Veel bedrijven gebruiken verplaatsbare glaswanden in architectuur en interieurdesign. In deze blog beschrijven we de voordelen van de schuivende glaswand in een zakelijk interieur.

Veel bedrijven gebruiken verplaatsbare glaswanden in architectuur en interieurdesign. In dit blog beschrijven we de voordelen van de schuivende glaswand in een zakelijk interieur.

Een mobiele glaswand voor een interieur heeft verschillende voordelen:
1. Het is ideaal om zeer open ruimtes te creëren;
2. Het creëert een gezonde werkomgeving, waarin bespaart wordt op kosten voor kunstverlichting;
3. Een mobiele glaswand is geheel naar wens samen te stellen;
4. Het past in alle interieurstijlen, van modern tot klassiek.

#1 Het is ideaal om zeer open ruimtes te creëren;

Of het nu om kleine of grote glasopeningen gaat, glas voegt iets toe. Glas breekt ruimtes, geeft openheid en verandert het perspectief. Het creëert transparantie en dat is voor veel bedrijven een belangrijke kernwaarde. Een interieur met glazen elementen kan bijdragen aan een prettige werksfeer, waarin sociale interactie tussen collega’s wordt bevordert.

#2 Het creëert een gezonde werkomgeving, waarin bespaard wordt op kosten voor kunstverlichting;

Daglicht op een werkplek draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van medewerkers. Uit onderzoek van Arboned blijkt dat natuurlijk licht alerter en gelukkiger maakt, waardoor men beter presteert. Het heeft ook nog eens een positieve werking op de biologisch klok. Met voldoende daglicht functioneert uw biologische klok beter en voelt u zich meer uitgerust. Die extra zonnestralen achter het bureau zijn dus best belangrijk!

#3 Een mobiele glaswand is geheel naar wens samen te stellen;

Een verplaatsbare glaswand is samen te stellen op basis van verschillende glas- en deurpanelen. Van een eenvoudige glaswand met enkel glas, tot een volledig geluidsisolerende smartglaswand. De losse panelen zijn op verschillende manieren te parkeren in bijvoorbeeld een nis of kast.

Er bestaan wanden met klemlijsten aan de onder- en bovenzijde die zorgen voor een geluidswerend effect. Deze klemlijsten kunnen handmatig of elektrisch worden aangedreven. De wielstellen rijden soepel door de rail in het plafond en zorgen voor optimaal schuifgemak.

#4 Het past in alle interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Een verplaatsbare glaswand is een tijdloos object in het interieur. Het past daardoor in elk kantoorconcept. Denkt u na over het creëren van een gezonde werkomgeving met veel daglicht? BREEDVELD biedt dé oplossing om uw ruimte flexibiel en transparant te maken. Laat u inspireren en bekijk onze projecten:

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van uw interieurplan? Plan een afspraak in met één van onze experts. Zij adviseren u vrijblijvend en nemen graag het bouwkundig traject uit handen. Van het opmeten en leveren tot het monteren van de glaswanden en eventueel bijbehorende constructies.

BREEDVELD biedt een compleet spectrum: van glaswanden met enkel glas, tot en met geluidsisolerende (smart)glaswanden. Het zijn de details die het verschil maken.  Soms zijn deze gericht op techniek, dan weer gefocust op design, zoals gezeefdrukt glas, gelaserd glas, of gestraald glas. Maar ook stickers en LED’s. Bekijk de verplaatsbare glaswanden van BREEDVELD mobiele wandsystemen:

–          Glaswand G10/G12

–          Glaswand G90

–          Glaswand G10K/G12K

–          Glaswand P110gl

Door:

breedveld van BREEDVELD

BREEDVELD is altijd in beweging, ik zorg ervoor dat het in de juiste richting beweegt door het verzorgen van strakke planningen en een brede ondersteuning in de bedrijfsvoering. Maak kennis met ons werk en bekijk onze gave projecten…

Heb je vragen of opmerkingen op basis van dit artikel dan kan je ons mailen naar info@breedveld.com

Ontdek meer…

Ontdek meer…