Interview met Lance over zijn functie als commercieel medewerker

Geplaatst op 10 september 2021 door breedveld

Lance Hormes zocht een vooruitstrevend bedrijf waar een jonge en frisse blik gewaardeerd wordt. Hij vond zijn plek bij BREEDVELD als commercieel medewerker in de binnendienst. Wij vroegen hem naar zijn verwachtingen en ambities.

Interview met Lance over zijn functie als commercieel medewerker

Geplaatst op door breedveld

Lance Hormes zocht een vooruitstrevend bedrijf waar een jonge en frisse blik gewaardeerd wordt. Hij vond zijn plek bij BREEDVELD als commercieel medewerker in de binnendienst. Wij vroegen hem naar zijn verwachtingen en ambities.

Vertel eens: Wie is Lance?

“Mijn naam is Lance Hormes en deze week ben ik met veel enthousiasme begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij BREEDVELD mobiele wandsystemen. Na het afronden van mijn opleiding Marketing Management aan de AVANS academie ben ik opzoek gegaan naar een uitdaging ben ik in contact gekomen met Martijn de Wolf. Vanaf het eerste moment dat ik in contact kwam met BREEDVELD voelde het aan als een vertrouwd bedrijf die wist waarnaar ze opzoek waren. Ik kon mezelf erg goed vinden in het functieprofiel van commercieel medewerker.

Graag stel ik mijzelf voor als een sociaal persoon en als een echte teamplayer, voor mij is er niets mooier dan een beoogd doel te behalen doormiddel van samenwerking. Verder heb ik affiniteit met de bouw en techniek en ben ik internationaal georiënteerd. Ik kijk met een jonge en verfrissende blik naar de salesprocessen van BREEDVELD. In Horssen zal ik de functie commercieel medewerker bekleden, zo word ik verantwoordelijk voor het leiden van het gehele salesproces van aanvraag, offerte, plaatsing en evaluatie van een BREED scala aan wanden.”

Waarom werk je bij BREEDVELD mobiele wandsystemen?

“Als je het bedrijf binnenloopt, voel je direct dat het een familiebedrijf is. Iedereen groet elkaar en je bent er geen nummer. De korte communicatielijnen in het bedrijf maakt het werken prettig, daarnaast is men hier erg vooruitstrevend en wordt er aandacht gegeven aan het ontwikkelen van tools om processen te optimaliseren. Vanaf het eerste gesprek bij BREEDVELD was ik enthousiast, omdat er ten eerste al een plan voor mij klaarlag hoe en wat ik zou gaan doen. Ten tweede sprak het mij aan dat er internationale ambities zijn. Het derde, en overigens het punt wat mij over de streep trok om aan de slag te gaan, was de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf.”

Wat is jouw ambitie binnen de functie commercieel medewerker?

“Het is mijn passie en persoonlijke missie om samen met onze specialisten de wensen van de klant te overtreffen en hen gelukkig te maken. Daarnaast is het mijn ambitie om een completere salesman te worden om uiteindelijk een positie in de buitendienst bij BREEDVELD te kunnen bekleden.”

Wat is de beste tip die je in jouw carrière hebt gekregen?

‘Aut viam inveniam, aut faciam’-‘I will either find a way or make one’

Hannibal

vacatures sales

Door:

breedveld van BREEDVELD

BREEDVELD is altijd in beweging, ik zorg ervoor dat het in de juiste richting beweegt door het verzorgen van strakke planningen en een brede ondersteuning in de bedrijfsvoering. Maak kennis met ons werk en bekijk onze gave projecten…

Heb je vragen of opmerkingen op basis van dit artikel dan kan je ons mailen naar info@breedveld.com

Ontdek meer…

Ontdek meer…