Kwaliteit is een keuze

Geplaatst op 12 december 2022 door Remco

Wij produceren en leveren een compleet spectrum aan (glas)wandmogelijkheden. Van eenvoudige paneelwanden tot ingenieuze dubbelwandige smartglaswanden, waarbij geluidsisolatie en esthetiek leidend zijn. In onze ogen zijn het de details die het verschil maken en juist daarom geven wij innovatie de aandacht die het verdient.

Ruimtebeleving
Hoe zorgen we ervoor dat kinderen zich thuis voelen op een kinderdagverblijf? Hoe zorgen we voor een inspirerende en productieve ruimte waarin zakenmensen optimaal presteren? Hoe zorgen we voor een multifunctionele omgeving in de zorg? Door gebruikers te betrekken bij het bouwproces! Eenmaal om tafel met (interieur)architect, opdrachtgever én gebruiker krijgt het gesprek een oplossingsgerichte wending. Dan hebben we het niet meer over waarmee een ruimte moet worden ingedeeld, maar praten we over de wensen inzake het dagelijks gebruik. De parallel met de bouw, waarin we het vooral hebben over prestatiegericht ontwerpen en bouwen, is snel gelegd.

BREEDVELD ontwikkelt met het oog op haar omgeving. Want de wereld om ons heen verandert snel. Door vergrijzing, krimp, milieuvraagstukken en grote verschuivingen in de zorg. En hiermee verandert de vraag naar ruimtegebruik ook. Gebruikers hebben steeds meer wensen met betrekking tot gebruiksgemak, design, flexibiliteit en multifunctioneel comfort. En dat moet er dan ook nog eens waanzinnig uitzien!

Innovatie
Innoveren zit bij ons in het bloed. De richting van deze innovaties wordt bepaald door signalen uit de markt, door geluiden vanuit onze klanten en door de professionele blik van onze mensen. Gebruikers van onze mobiele wandsystemen zien die innovaties terug in onze producten. Onze doorontwikkelde bedieningsmechanieken bijvoorbeeld, zij onderscheiden zich met hun lange levensduur. Dat deze bedieningstechnieken na 20 jaar intensief gebruik nog steeds probleemloos en soepel werken is goed voor zowel de gebruiker als voor onze naam.

Kwaliteit is een keuze. Daar moet je vierkant achter blijven staan. Architecten schrijven voor, aannemers streven naar de beste prijs en de klant? De klant wil uiteindelijk gewoon een product dat van deze tijd is, naar tevredenheid werkt en voldoet aan een bepaalde  flexibiliteitsbehoefte. Vandaag én over 25 jaar. Dat is één van de redenen waarom wij nooit afbreuk zullen doen aan de kwaliteit van hang- loop- en sluitwerk. En ook niet aan de mate waarop panelen in detail worden afgewerkt. Het oog wil tenslotte ook wat.

Inspirerend sinds 1906
BREEDVELD bestaat al sinds 1906 en heeft nooit stilgezeten. We zijn consequent blijven investeren. In nieuwe technieken, in nieuwe markten en in ons team. Kom gerust uw mogelijkheden bekijken in onze demoruimte in Druten. Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen!

Door:

Remco van BREEDVELD

BREEDVELD is altijd in beweging, ik zorg ervoor dat het in de juiste richting beweegt door het verzorgen van strakke planningen en een brede ondersteuning in de bedrijfsvoering. Maak kennis met ons werk en bekijk onze gave projecten…

Heb je vragen of opmerkingen op basis van dit artikel dan kan je ons mailen naar info@breedveld.com

Ontdek meer…

Ontdek meer…