Schuivende panelen bestellen

Schuivende panelen bestellen doe je bij BREEDVELD. Bij BREEDVELD ben je verzekerd van stijlvolle mobiele paneelwanden van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de verschillende mobiele wandsystemen van BREEDVELD kan iedere ruimte op een stijlvolle manier verdeeld worden. De schuivende panelen en andere systemen worden in eigen beheer van BREEDVELD ontwikkeld en gerealiseerd.

Schuivende panelen bestellen bij BREEDVELD

Diverse schuivende panelen kun je op maat bestellen bij BREEDVELD. Wij bieden bijvoorbeeld mobiele paneelwanden voor conferentiezalen, kantoren, scholen, horeca en kerken. Deze schuivende panelen hebben een aluminium kaderprofiel met een magneetband en een zeer sterk bedieningsmechaniek. Als je ervoor kiest om schuivende panelen van BREEDVELD te bestellen, worden de paneelwanden geleverd met een kwalitatief hoogwaardig rail- en loopwagensysteem. Het basissysteem gaat zeker 20 jaar mee en het design en de uitstraling van de panelen kun je gemakkelijk aanpassen.

Vragen?
Wil je meer weten over de schuivende panelen van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Impressies schuivende panelen

Andere producten van BREEDVELD

Andere producten van BREEDVELD

Zoekt u op geluidsisolerende waarde of op robuuste wand eigenschappen?
BREEDVELD beidt ook andere wandoplossingen met grote mate van flexibiliteit en duurzaamheid.

Een mobiele paneelwand wordt opgebouwd uit afzonderlijk bedienbare panelen die aan wielstellen hangen en eenvoudig via een railsysteem te verplaatsen zijn.

Flexibel, open en transparant. BREEDVELD levert een compleet assortiment verplaatsbare glaswanden. Van puur visueel tot sterk geluidsisolerend.

Uw wand in één beweging open of dicht schuiven? Kies voor de BREEDVELD schuifwand. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Vouwwand

De snelste manier om uw ruimte te verdelen. Van eenvoudige enkelwandige vouwwand tot dubbelwandige vouwwanden met zeer goede geluidsisolatie.

Download brochure

Download hier de brochures van onze oplossingen
voor flexibele ruimteverdeling.

Referenties

Reacties van onze klanten:

“Complimenten voor het nette en snelle werk wat jullie geleverd hebben bij de plaatsing van de railmontage!”
Projectmanager - Profile Project
“Ik wil jullie danken voor de fijne samenwerking en de mooie wand welke door jullie vakmensen met passie is gemonteerd!”
Uitvoerder - Heilijgers Bouw- R&O
“De wand is zo mega mooi en handig, iedereen is er positief over en maakt er graag gebruik van.”
Management Assistente - Kerry
“Top! Prettig en goed. Vertrouwen en kwaliteit. Complimenten.”
Team van CBS de Bron - CBS de Bron
“Met dank voor uw prettige medewerking en de solide indruk van uw organisatie als leverancier!”
Werkbegeleider - Volker Infra
“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering bij het project Nibud in Utrecht!”
Projectleider - CEKA Office Group
“Was gewoon erg goed. Breedveld doet wat ze belooft en daarnaast was de samenwerking met de firma Koenen ook nog eens heel prettig.”
Uitvoerder - Bouwbedrijf P.A. Koenen & Zn. BV