• Schuivende panelen op maat

  • Eenvoudig en snel bestellen

  • Duurzame wandsystemen

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Schuivende panelen bestellen

Schuivende panelen bestellen

Schuivende panelen bestellen doe je bij BREEDVELD. Bij BREEDVELD ben je verzekerd van stijlvolle mobiele paneelwanden van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de verschillende mobiele wandsystemen van BREEDVELD kan iedere ruimte op een stijlvolle manier verdeeld worden. De schuivende panelen en andere systemen worden in eigen beheer van BREEDVELD ontwikkeld en gerealiseerd.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Schuivende panelen bestellen bij BREEDVELD
Diverse schuivende panelen kun je op maat bestellen bij BREEDVELD. Wij bieden bijvoorbeeld mobiele paneelwanden voor conferentiezalen, kantoren, scholen, horeca en kerken. Deze schuivende panelen hebben een aluminium kaderprofiel met een magneetband en een zeer sterk bedieningsmechaniek. Als je ervoor kiest om schuivende panelen van BREEDVELD te bestellen, worden de paneelwanden geleverd met een kwalitatief hoogwaardig rail- en loopwagensysteem. Het basissysteem gaat zeker 20 jaar mee en het design en de uitstraling van de panelen kun je gemakkelijk aanpassen.

Meer weten?
Wil je meer weten over de schuivende panelen van BREEDVELD? Neem dan contact op via info@breedveld.com of vraag eenvoudig een offerte aan. Liever een technisch adviseur aan de lijn? Bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen