• CNC apparatuur

  • Geluiddempende wanden

  • Multifunctioneel inzetbaar

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Houten scheidingswand

Houten scheidingswand

Een houten scheidingswand geeft uw ruimte een mooi contrast en een aangename en warme uitstraling. De houten wandpanelen verbeteren het binnenklimaat. Daarnaast is hout de ideale wandbekleding om uw ruimte af te scheiden van ruisfactoren. Kies voor een houten scheidingswand van BREEDVELD en ben verzekerd van kwaliteit.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Een van de belangrijkste voordelen van houten wandpanelen

Het gebruik van houten wandpanelen in het interieur biedt vele voordelen. Hout heeft een lange geleidbaarheid van warmte, waardoor een ruimte meer geleidelijk opwarmt of afkoelt. Hiermee blijft ook het temperatuurverschil tussen de houten wanden en de omgeving beperkt.

Houten wandbekleding

Wandbekleding in diverse houtsoorten passend in ieder interieur. Bekijk hier de impressies van houten wandbekleding.

Impressies

Op iedere vraag een passend antwoord

Geen een scheidingswand is hetzelfde. Het technisch team van BREEDVELD heeft op iedere vraag het gewenste antwoord. Dat geld voor de wanden, maar ook voor de constructieve omgeving zoals ingrepen in draagconstructies en plafonds. Zowel architect als uitvoerder en eindgebruiker zijn verzekerd van een duurzaam eindresultaat. Alle onderdelen van de wanden zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden garantie voor langdurig gebruiksgemak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Heeft u specifieke vragen? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een houten scheidingswand voor uw ruimte? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0) 487 542 888. Het BREEDVELD-team helpt u graag verder.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen