Brandwerende wanden

Als het aankomt op veiligheid, staan de geteste brandwerende mobiele wanden van BREEDVELD mobiele wanden garant voor topkwaliteit en betrouwbaarheid.

brandvertragende wanden

Als het aankomt op veiligheid, staan de geteste brandwerende mobiele wanden van BREEDVELD garant voor topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze verschuifbare wanden kunnen op maat worden ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de meest strikte veiligheidsvoorschriften. Met een geteste brandwerendheid van 30 en 60 minuten zorgen onze wanden voor een effectieve barrière tegen de verspreiding van brand en rook. Dit helpt kostbare tijd te winnen en schade te beperken.

Daarnaast bieden onze brandwerende wanden niet alleen bescherming tegen vuur, maar ook tegen warmteoverdracht. Dankzij het gebruik van hoogwaardige (opschuimende) materialen fungeren onze wanden als effectieve brandvertragers, waardoor de veiligheid van mensen en eigendommen wordt gemaximaliseerd.

Hoewel we geavanceerde mobiele wandsysteem oplossingen bieden, moeten we melden dat er op dit moment geen mobiele wanden zijn die automatisch sluiten bij het uitbreken van brand. Desondanks blijven onze brandwerende wanden een uitstekende keuze voor het waarborgen van de veiligheid in diverse omgevingen, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en andere commerciële en residentiële ruimtes. BREEDVELD mobiele wanden biedt op maat gemaakte brandwerende oplossingen die naadloos integreren in uw interieur en tegelijkertijd optimale bescherming bieden.

Meer of specifieke informatie vragen?

Bel ons gerust.

Of stuur een email.
info@breedveld.com

Impressies van brandwerende wanden

Informatie of prijsindicatie aanvragen