Zie jij jezelf werken in de interieurbouwindustrie? Begin jouw carrière bij BREEDVELD. Bij ons krijg de mogelijkheid om je te excelleren op gebied van interieurbouw of sales. We komen graag in contact met jonge professionals die nieuwe kennis en innovatieve ideeën met zich meebrengen. Kom jij werken op onze bedrijfslocatie in Horssen, zo’n 20 km vanaf Nijmegen?

BREEDVELD heeft de ambitie om de meest professionele partij te zijn in bijzondere mobiele wandoplossingen. Wij blijven investeren in nieuwe technieken, nieuwe markten en het ontwikkelen van onze professionals.

Prettige arbeidsvoorwaarden
Wij vinden het leuk dat starters nieuwe kennis meebrengen, maar geven ook veel terug. Bij BREEDVELD kun je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook materiaal en kleding wordt verzorgt. Lange reistijd wordt gezien als werktijd en overuren worden uitbetaald.

Medewerker aan het woord
“ BREEDVELD is goed voor zijn personeel. Er heerst een ons-kent-ons sfeer en de deur van de directie staat altijd open. Ik ben doorgegroeid binnen het bedrijf en heb daardoor een leuke functie gekregen.”

BREEDVELD mobiele wandsystemen
Werken bij BREEDVELD betekent werken bij een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van mobiele wandsystemen. Overal waar een ruimte meervoudig gebruikt moet kunnen worden, bieden onze flexibele wanden dé oplossing. Wij staan voor kwaliteit, perfecte service en een professionele uitstraling.

Solliciteer

Maak kennis met BREEDVELD
mobiele wandsystemen

Zodra wij alles binnen hebben nemen we via email of telefoon contact met u op.