• Schuifwand op maat

  • Persoonlijke service

  • Duurzame wandsystemen

bevindt zich hier:Home/Wandsystemen/Schuifwand

Schuifwand

Heb je op kantoor wel eens de behoefte om in afzondering met elkaar te praten? Wanneer de locatie niet beschikt over meerdere ruimtes, zit je met een probleem. Althans, zo lijkt het. Gelukkig heeft BREEDVELD een eenvoudige en praktische oplossing. Want door middel van een schuifwand kun je heel handig meerdere ruimtes creëren, zonder dat je hiervoor grondig hoeft te verbouwen.

Informatie aanvragen

Het familiebedrijf

Met de tweede generatie aan het roer, is BREEDVELD mobiele wandsystemen een écht familiebedrijf. Van een lokaal interieurbouwbedrijf tot internationale uitbreiding naar landen als België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het zorgt voor mooie verhalen. Lees je meer over de groei van BREEDVELD, met Martijn de Wolf aan het roer.

Lees meer

Rendementsvolle flexibiliteit voor vele toepassingen
Even vergaderen? Separaat lunchen met zakenpartners? Tijdelijk opslagruimte nodig? Het kan allemaal met de schuifwand van BREEDVELD mobiele wandsystemen. In een handomdraai fungeert de schuifwand als een handige afscheiding, zodat u meerdere bezigheden in één ruimte kunt laten plaatsvinden. Eisen ten aanzien van afwerking, brandwerendheid en geluidsisolatie nemen we graag persoonlijk met u door. En dankzij perfect uitgevoerd loop- en sluitwerk heeft u nog heel lang plezier van deze oplossing.

Meer weten?
Wilt u weten wat BREEDVELD op het gebied van schuifwanden voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier. Of bel 0487 542888.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over mobiele wanden

Ga naar offerte aanvragen
Ga naar offerte aanvragen