Direct contact? Bel ons opT+31(0) 487 542 888

  • CNC apparatuur
  • Geluiddempende wanden
  • Multifunctioneel inzetbaar

Schuifpanelen

Verplaatsbare paneelwanden worden ook wel schuifpanelen genoemd. Feitelijk zijn het paneelwanden die langs railsystemen in het plafond ruimtes flexibel kunnen indelen. De paneelwanden van BREEDVELD zijn er op gericht om zo efficiënt mogelijk met ruimte om te gaan. Toegepast in conferentieoorden, hotelketens en bedrijven waar efficiënt ruimtegebruik tot aanzienlijke omzetverhoging of lastenverlaging kan leiden.

Vul het contactformulier in

Opgericht in 1906

BREEDVELD is in 1906 in Rotterdam opgericht. Het team heeft sindsdien nooit stilgezeten.

BREEDVELD is consequent blijven investeren: in nieuwe technieken, in nieuwe markten en in het team. Het resultaat is een gezond en inspirerend bedrijf met ongekende ervaring en expertise. En met een sterk en flexibel team waarin het enthousiasme voor het product en het bedrijf voelbaar is. BREEDVELD is internationaal bekend onder de naam ATTACA.

Volledig naar wens te bekleden
Alle panelen kunnen afzonderlijk van een speciale afwerking woorden voorzien. Zo koos het Erasmus MC onlangs voor een antibacteriële afwerking, terwijl opslagterminal ECT juist de voorkeur had voor fraaie imagoversterkende fotoprints van het Rotterdamse havengebied met skyline. Scholen kiezen vaak voor openingen met glas om transparantie te behouden. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Alle schuifpanelen worden bij BREEDVELD in eigen beheer geproduceerd. Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, klantgerichte service en zeer korte productie- en levertijden. Bovendien kiest u bij BREEDVELD voor een kwaliteit die merkbaar terugkomt in perfecte bedieningsmechanieken en duurzaam hang-, loop- en sluitwerk.

Contact
Wilt u meer informatie over de mobiele schuifpanelen van BREEDVELD? Neem dan contact op. Telefoonnummer 0487-542888info@breedveld.com of maak gebruik van ons contactformulier.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over optimale ruimteverdeling

Velden met * zijn verplicht