Direct contact? Bel ons opT+31(0) 487 542 888

  • CNC apparatuur
  • Geluiddempende wanden
  • Multifunctioneel inzetbaar

Schuifbare wanden

Breedveld is uw partner op het gebied van schuifbare wanden. Al vele jaren produceren en leveren wij scheidingswanden voor kantoren, scholen en openbare gelegenheden helemaal naar wens van de klant. Ontdekt onze superioriteit op het gebied van kwaliteit en flexibiliteit!

Vul het contactformulier in

Opgericht in 1906

BREEDVELD is in 1906 in Rotterdam opgericht. Het team heeft sindsdien nooit stilgezeten.

BREEDVELD is consequent blijven investeren: in nieuwe technieken, in nieuwe markten en in het team. Het resultaat is een gezond en inspirerend bedrijf met ongekende ervaring en expertise. En met een sterk en flexibel team waarin het enthousiasme voor het product en het bedrijf voelbaar is. BREEDVELD is internationaal bekend onder de naam ATTACA.

Schuifbare wanden van topkwaliteit
Breedveld levert diverse scheidingswanden die worden opgebouwd op uit geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd, ook voor bijvoorbeeld onze schuifbare wanden. Dankzij onze hoogwaardige productiemethoden, zorgen wij voor een wand die moeiteloos schuift, past en functioneert. Tevens wordt iedere schuifbare wand helemaal op maat voor u gemaakt. U hebt hierbij tal van mogelijkheden bijvoorbeeld op het gebied van geluidsisolatie en bediening. Met behulp van de juiste hoek-, pas- en afdichtingspanelen worden de wanden vervolgens naadloos in het interieur geïntegreerd.

Contact
Wij geven u met genoegen meer informatie en deskundig advies over de schuifbare wanden in uw gebouw. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0487-542888 of stuur een e-mail naar info@breedveld.com.

Meer informatie

Stuur mij meer informatie over optimale ruimteverdeling

Velden met * zijn verplicht