Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

Mobiele scheidingswand

Wilt u een mobiele scheidingswand laten plaatsen in uw kantoor? BREEDVELD is waar u moet zijn. Een mobiele scheidingswand is de oplossing op plaatsen waar flexibel met ruimteverdeling moet worden omgesprongen. Denk aan een vergaderruimte die als het erop aankomt ook in twee of meerdere ruimtes kan worden opgedeeld. Of aan een feestzaal die op één avond twee keer geboekt is, maar die best in twee zalen opgedeeld kan worden. BREEDVELD haalt met een mobiele scheidingswand het beste uit uw kantoor. Met het juiste advies en gedegen mobiele wandsystemen bent u verzekerd van langdurig en flexibel gebruiksgemak. Bovendien zijn omzetverhogingen en efficiency voordelen, in alle gevallen een logisch gevolg van deze investering.

Mobiele scheidingswand voor op kantoor van merkbare kwaliteit

BREEDVELD produceert en levert mobiele scheidingswanden in diverse varianten. Denk aan fraaie houten vouwwanden en glaswandsystemen, maar ook aan ingenieuze paneelwandsystemen die alleen al door hun uitstraling een belangrijke meerwaarde kunnen bieden aan uw ruimtes. De echte kwaliteit van de wanden komt van binnenuit. Voortkomend uit geperfectioneerde bewegende mechanismen en nauwkeurig geproduceerd hang-, loop- en sluitwerk. Op onze webpagina’s met technische informatie geven gedetailleerde foto's en tekeningen aan wat er op technisch en constructief gebied allemaal mogelijk is. Ook krijgt u meer informatie over alle mogelijke afwerkingsmaterialen, geluidsisolerende waarden of combinaties met glas.

Kom meer te weten over de voordelen van een mobiele scheidingswand

Wilt u meer weten over de voordelen van een mobiele scheidingswand voor uw kantoor? Bekijk hier de impressies of neem contact op door te bellen naar +31(0) 487 542 888. Andere bezoekers bekeken ook:
Verplaatsbare scheidingswand | Plooiwand | Wandsystemen op maat | Verschuifbare wanden