Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

Mobiel wandsysteem

Met een mobiel wandsysteem van BREEDVELD haalt u het beste uit uw ruimteverdeling. Horecaondernemers halen hiermee bijvoorbeeld de maximale omzet uit hun vloeroppervlakte. En bedrijven met flexibel in te delen vergaderruimtes besparen op de huur van externe meetingrooms.

Onzichtbare bewezen kwaliteit
Een mobiel wandsysteem kan uit vouwwandenglaswanden of paneelwanden bestaan. Maar ook handzame schuifdeuren vallen onder de mogelijkheden. Dat de wanden er kwalitatief hoogwaardig uitzien, spreekt voor ons voor zich. Maar een groot deel van de echte kwaliteit van de BREEDVELD wanden is helemaal niet zichtbaar. Want deze ligt in de wanden verborgen. In geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. En dat allemaal met een uiterst interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Finishing touch
De afwerkingen maken de mobiele wanden nog eens extra aantrekkelijk. Scholen kiezen vaan voor magnetisch whiteboard of combinaties met glasopeningen. Terwijl het bedrijfsleven juist vaak kiest voor fraaie fotoprints waarmee producten of diensten worden geprofileerd. Of voor glaswanden met gezandstraalde logo's of beeldmerken in het glas. Alles is mogelijk.

Contact?
Als u meer wilt weten over de mogelijkheden met een mobiel wandsysteem raden we u aan ook de pagina met impressies te bekijken. U vindt daar talloze voorbeelden van de inzet van mobiele wandsystemen bij bedrijven, overheidsgebouwen en ziekenhuizen. En ook onderwijsinstellingen weten de weg naar BREEDVELD te vinden. Wilt u een persoonlijk advies, neem dan contact met ons op!

Andere bezoekers bekeken ook:
Schuifdeuren wand | Glazen scheidingswand kantoor | Tussenwanden kantoor | Schuifwanden