Welkom in de wereld van mobiele wandsystemen.

Français | English | Deutsch Contact

Fr | En | De Contact

Beweegbare wand

Met een beweegbare wand van BREEDVELD kan iedere ruimte flexibel worden ingedeeld. Stel u bent eigenaar van een restaurant dat regelmatig afgehuurd wordt door groepen of andere selecte gezelschappen. Omdat zij niet de gehele ruimte nodig hebben en de dagelijkse activiteiten in het restaurant gewoon doorgaan, is een goede afscheiding wenselijk.

Beweegbare wanden kunnen hierbij een goede oplossing zijn. Wanneer het nodig is, heeft u binnen enkele minuten diverse ruimtes gecreërd. Afgescheiden door fraai afgewerkte wanden die ook nog eens geluidsisolerend zijn. Zo kunt u op één avond dus meerdere activiteiten laten plaatsvinden. En dat levert dus MEER OMZET op.

BREEDVELD adviseert u graag over de voordelen achter de techniek. 
BREEDVELD is een ervaren onderneming op het gebied van beweegbare wanden. Wij ontwerpen en produceren al jaren beweegbare wanden voor vele bedrijven, restaurants, scholen en andere opdrachtgevers. Deze mobiele wandsystemen worden geheel op maat gemaakt en voldoen aan elke specifieke eis die u stelt. Dus ook als het om hoge geluidsisolerende waarden gaat of om speciale brandveiligheidseisen. Al onze wanden zijn gebruiksvriendelijk en geheel naar wens af te werken. Denk daarbij ook aan whiteboard, vinyl of speciale prints. Of aan openingen met glas voor behoud van transparantie.

Interesse in de mogelijkheden? 
Neem contact op met de adviseurs van BREEDVELD via het contactformulier op onze website. U kunt ook meteen een kijkje nemen op de impressiepagina, zodat u alvast een idee krijgt van onze expertise.


Andere bezoekers bekeken ook:
Kantoor scheidingswand | Schuivende panelen bestellen | Schuifpanelen | Wandsystemen